De uitrol in Canada (en EU) van TheGreatReset

De uitrol in Canada (en EU) van TheGreatReset

Ik heb enige maanden geleden zo’n zelfde document maar dan in de franse taal gezien. Deze is in duits. De globalisten gaan in de komende maanden de UBI universeel basis inkomen invoeren (ook in EU) betaald door de IMF middels SDR’s. SDR’s (special drawing rights) is geld van het IMF bedacht in BrettonWoods conferentie van centrale bankiers in de jaren zestig. Om in aanmerking te komen voor een UBI moet je alle bezittingen opgeven in ruil voor schuld kwijtschelding. Dit is de grootste roof aller tijden.

De UBI is niet meer dan een aalmoes en je moet je lichaam ter beschikking van big Pharma stellen als proefkonijn voor Covid 19, 21, 22, 23, 24 maandelijkse depopulatie injecties. In de maanden Juni, Juli en Augustus dit jaar wordt het leger ingezet om het reizen buiten je eigen stad en regio te verhinderen. Dit zien we al gerealiseerd in Spanje, Portugal en Frankrijk. Die lopen blijkbaar vooruit op het schema en niet alleen in injecteren. In Israel zal TheGreatReset al in de zomer gerealiseerd zijn.

In Juli en Augustus 2021 gaat het plan verder om de voedsel voorziening te stagneren om paniek te genereren en mensen te dwingen mee te doen. De mensen die weigeren daar hebben ze in Canada kampen voor opgericht en guillotines voor besteld. Uiteindelijk moet einde 2021 TheGreatReset een feit zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *