Globalisten gebruiken Woke als breekijzer in de samenleving. Divide et Imperia

Globalisten gebruiken Woke als breekijzer in de samenleving. Divide et Imperia

Wat is Woke? Woke of Woke-isme is de ontkenning van de werkelijkheid en de realiteit van alle dag over een ideologie van de globalisten om de samenleving op te splitsen in goed en kwaad. Mensen met een andere mening, die zich niet door angst maar juist door logica laten leiden zijn de vijand en moeten vernietigd. Boven is onder en onder is boven. Logica en de waarheid hebben in Woke geen plaats. Woke lijkt nog het meest op een gewelddadige religie van een Pol Pot met kenmerken van Marxisme. BLM en Antifa zijn ook Woke organisaties. De Woke aanhangers worden allemaal betaald door de globalisten om hun agenda uit te rollen.

Het gevaarlijke van Woke is dat er momenteel een zuivering gaande is. Iedereen die tegen globalisme en Wokisme is en een militaire, burgelijke, burocratische, industriële leiderschap bekleed wordt vervangen door Woke aanhangers en gebrandmerkt als de vijand. De Woke mantra is de blanke is slecht. Dit wordt gepushed door nota bene blanke globalisten als de Rockefellers, Bloomberg, Wallstreet, Rothschild en hun multi-nationals. We zagen hetzelfde over Zwarte Piet en ons koloniaal verleden. De echte reden achter Woke is niks anders dan opheffen van landen en legers, alle landen onder een centrale bankiers regering, een samenleving van leenheren en horigen. Kortom Agenda2030.

De enige manier voor de globalisten om controle over onze samenleving te verkrijgen en de reden van Woke, ontworpen door hele slimme psychologen, is om ons te verdelen. Divide et Impera (verdeel en neem over) Zo oud als het Romeinse Rijk, Egypte, Babylonië. Woke is het middel van totale controle.

Wie zijn die globalisten. We kennen hun familie namen maar niet echt de secret societies waar John F. Kennedy in zijn beroemde toespraak over had. Yale Skull en Bones 322 waar presidenten, vice presidenten, hoog gerechtshof presidenten lid van zijn en waren. De leden zijn de werkpaarden van de globalisten. Ook in Europa zijn er secret societies. Meest bekende waren de Jesuiten scholen. De dochter van XI Jin Ping studeert in Yale. Kim Jung Un studeerde in Zwitserland. Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat bijna alle landen de Great Reset uitvoeren maar dan komt omdat al die leiders zijn opgeleid door de globalisten en speciaal voor dit doel.

De secret societies zijn de broedplaatsen voor toekomstige politieke, militaire, burocraten, industriele leiders die de orders opvolgen van de globalisten. Er is licht in de tunnel. Mensen die gemakkelijk te recruteren zijn en gemakkelijk te beinvloeden zijn bijna altijd ook incompetent. We zien dat aan Merkel, Johnson, Rutte, Macron, Bush, Biden enzovoorts. De globalisten zijn satanisten. Ook die zijn incompetent en dat is de reden dat TheGreatReset nooit eerder gelukt is en ook deze keer niet zal lukken.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Precies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *