Museumplein demo’s kost de politie teveel manuren en ze kunnen andere taken niet meer uitvoeren

Museumplein demo’s kost de politie teveel manuren en ze kunnen andere taken niet meer uitvoeren

Dat is nu precies de bedoeling van de demonstraties. Put de Politie Gemeente middelen van uitvoering en financien uit door non cooperatie met hun draconische ongrondwettelijke regels. Dezelfde burgemeester Halsema die op de Dam voor BLM demonstreerde staande tussen een dicht opeen gepakte massa maar het waterkanon, romeos, politiehonden, militaire politie, politie uit Groningen inzet tegen vreedzame demonstranten om reden dat Halsema een establishment muppet is. BLM is goed; demo tegen lockdown is slecht. Wie had dit een jaar geleden kunnen verzinnen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.