Rutte’s ‘besmettingen’ bullshit tegenover de feiten in Florida en Texas

Rutte’s ‘besmettingen’ bullshit tegenover de feiten in Florida en Texas

Afgelopen woensdag was ie er weer. De Corona persconferentie van Rutte en DeJonge. Dezelfde mantra van de afgelopen 12 maanden. De bullshit van meer besmettingen (RiVM dikke duim om de plandemie in stand te houden) en meer ziekenhuis opnamens terwijl medisch personeel nu openlijk naar buiten komt om dit te ontkrachten. Rutte liegt al een jaar over alles wat te doen heeft met zijn BuildBackBetter plandemie. Op een vraag of de horeca weer voorzichtig open mag antwoordde de plandemocraat dat dit nog niet kan. De ‘besmettingen’ zijn nog te hoog aldus kwakzalver Rutte.

Elk weekeinde staan demonstranten opeen gepakt op het Museumplein. Heeft Amsterdam nu meer besmettingen? Is Amsterdam nu tot nood gebied verklaart vanwege forse toename van besmettingen? Nee.

Hoe lang denken Rutte en DeJonge hun Circus Corona nog vol te houden?

In Florida en Texas praat inmiddels niemand meer over ‘besmettingen’ daar ‘cases’ (gevallen) genoemd. De bullshit is afgevoerd naar waar het hoort. De afvalemmer van de geschiedenis. De horeca is open. Mensen zitten weer hutje mutje aan de bar, eten weer aan tafels binnen met zijn allen en toch is niemand ziek of gaat niemand dood aan Corona. Spring break was weer vanouds als voorgaande jaren. Jongeren feestbeesten. Niks geen nieuwe Corona gevallen.

https://www.zerohedge.com/covid-19/why-everyone-texas-not-dying

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Tja, dat is toch ook normaal? De griep is op zijn retour en als we nog even wachten tot na de zomer dan begint het hele circus opnieuw! Nu met de hooikoorts als Corona en dan weer met de verkoudheid en de najaarsgriepjes….

    comments user
    admin

    Precies, Circus Corona. Weet je nog? Al is de leugen nog zo snel…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.