Suez Drama

Suez Drama

Het Suez kanaal is nu al een week gesloten doordat een containerschip dwars is gaan liggen en gezonken. Hoe toevallig. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Niet in Suez ook niet in Panama of zelfs niet in het Corinthe kanaal in Griekenland eeuwen geleden aangelegd.

Alles ruikt naar sabotage door de globalisten om Europa lam te leggen. Er is niet één Boskalis gigantische sleepboot of megakraan op weg ernaar toe in opdracht van de EU brusselse burocraten om de stop eruit te trekken. Net als het bizarre winterweer in Texas. Sneeuw dat zwart wordt als je een sigaretten aansteker eronder houdt. De wetenschap is al tientallen jaren bezig met Het Weer te manipuleren. Onder Ronald Reagan werden projecten opgezet om met radar de boven atmosfeer te manipuleren.

Vandaag weer het zoveelste bericht dat in Libanon en Syrië het kouder is dan op de Noordpool. Vluchtelingen vanuit Libanon waren op de grens met Syrië dood gevroren. In het Midden Oosten!

De globalisten trekken alle trucs uit de kast om ons compleet lam te leggen. Zonder Suez, geen olie, geen goederen uit Azië in Europa. De handel is effectief door de globalisten plat gelegd.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Vanuit Nederland is de hulp toegeschoten. Onze grote sleepboten kunnen dit stuk ongeluk wel aan hoor! Met een paar dagen is het kanaal weer open. Weer iets mislukt!!!! Ha ha ha

    comments user
    admin

    Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Boskalis heeft ook schepen gestationeerd in Dubai. Maar wie zijn weer de grote afwezigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.