10 jaar Rutte, 10 jaar BuildBackBetter/CO2 bullshit

10 jaar Rutte, 10 jaar BuildBackBetter/CO2 bullshit

In 2019 alloceerde Rutte 180 miljoen subsidie voor varkensboeren die wilden stoppen met hun bedrijf. Ze konden zich inschrijven tussen november 2019 tot januari 2020. Deze pot was in 2020 leeg. Heel veel varkensboeren besloten te stoppen en verkochten hun varkens rechten aan de hoogste bieder. De lage prijs voor varkensvlees, hoge kosten voor voeder nekten de meeste boeren. Toen al was Rutte bezig met BuildBackBetter want de varkens produceren teveel CO2 volgens Rutte en dat zou een probleem zijn. Nu zijn ook de melkboeren aan de beurt.

De lui achter de CO2 flauwekul (én BuildBackBetter) willen de productie van vlees en melk naar nul terugbrengen. De globalisten willen af van de individuele boer en willen de totale controle over de voedsel productie. Wie voedsel productie controleert controleert de bevolkings groei. De reden dat GMO eerder geen succes was kwam doordat de boeren er niet aan wilden en daardoor de toestemming voor menselijke consumptie verviel. Zodra de globalisten de voedsel productie controleren zullen ze genetisch gemanipuleerde gewassen gaan her introduceren zonder gezond alternatief. Dus de burger zal in de toekomst zelf weer moeten gaan boeren voor het voedsel.

Klimaat verandering is grootste hoax naast Covid19 ooit losgelaten op onze samenleving. Het klimaat is ook onderdeel van BuildBackBetter TheGreatReset. De klimaat gekkies propageren dat CO2 een probleem is terwijl de klimaat agenda in de jaren zestig al geopperd was in de Club van Rome als de perfecte weg voor depopulatie en marxisme. Nu claimen dezelfde gekkies dat Covid19 het resultaat is van klimaat verandering terwijl de bewijzen zich opstapelen dat dit biowapen was gefabriceerd in een P4 laboratorium in Wuhan en losgelaten op de bevolking in het 4e kwartaal van 2019 en opzettelijk verspreid over de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.