Centrale banken als FED ECB BoJ en BoE printen zich suf aan dollars, euros, yen en ponden

Centrale banken als FED ECB BoJ en BoE printen zich suf aan dollars, euros, yen en ponden

Dit gaat goed totdat het fout gaat en dan gaat het goed fout. Geld is een vertrouwens systeem. Als het vertrouwen weg valt is het over en uit. Het gedrag van centrale banken welke allemaal in handen zijn van de Rothschilds en Rockefeller families is bizar. Iedereen kan op zijn/haar klompen aanvoelen dat schulden maken om schulden te betalen uiteindelijk eindigt in drama. Deze twee families hebben de controle over de hele wereld dankzij hun monopolie op het creëren van geld wat ze drukken op bling bling papier zonder enige onderliggende waarde en waar ze rente over vragen en terug betaling terwijl het geld in de eerste plaats gecreeerd was uit het niets en hun alleen de kosten voor bling bling papier kost. Nu willen ze van contant geld af zodat het ze helemaal geen kosten meer hebben en naar digitaal zodat als je kritisch bent of een mening die ze niet zint heffen ze je account op en kom je om van de honger.

Geld is macht. Geld is controle. Rijker worden is niet meer hun doel. Als je triljarden hebt wat moet je daar dan nog mee? Het gaat allemaal om controle. Waarom investeerd Bill Gates (Rockefeller) met Microsoft in op afstand (5G) lees en schrijf implanteerbare chips voor in mensen? Het is allemaal controle en monopolie. Gates heeft alles en iedereen die wat betekent in de medische wereld gekocht en allerlei medische applicaties en coronavirussen gepatenteerd met maar één doel en dat is macht en controle. Onze eigen Mark Rutte heeft zich ook laten fêteren door Gates.

Het gedrag van Centrale Banken wordt nog getolereerd maar de vlucht uit de dollar en aandelen naar Bitcoin is veel betekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *