Democratie is een illusie

Democratie is een illusie

Mogen wij onze burgemeester kiezen? Mogen wij onze gouverneur CVDK kiezen? Mogen wij de hoofd van de politie kiezen? Allemaal nee. Partijen komen alleen bij u aankloppen als er weer verkiezingen. Daarna zie je ze vier jaar niet meer. Politici zijn opgeleid, getraind en geselecteerd voor verkiezing. De hoge opkomst van dit jaar en 2017 zijn vergelijkbaar met een land als Wit Rusland. Nep verkiezingen, nep leiders. De werkelijke macht in Nederland is in handen van de multi-nationals. Veel politici worden ook gerecruteerd uit deze grote bedrijven waarvan de CEO’s ook nog lid zijn van Bilderberg en de WEF.

In de media is het niet veel anders. Vaak oud-politici vindt je terug in de leiding van Banken, Verzekeraars, Groot Industrie, propaganda media en zelfs als rechters! Onze rechterlijke macht is een joke. Rechters mogen lid zijn van een partij. Zoveel over hun ‘onafhankelijkheid’!

Alleen de Overheid heeft het monopolie over het ‘verhaal’ en de ‘uitleg’ daarvan.

Voorbeeld in het AD afgelopen Zondag. (alle nederlandse propaganda op papier is in handen van een Antwerpse belg met banden met de CIA) België is trouwens geen land. België en Luxemburg zijn beide CIA vehikels van witwassing en een US bonds carousel.

AD over over de demo op het Museumplein. Volgens de krant stonden er als ‘veteranen verkleedde mannen’ die salueerden. Opmerkelijk genoeg moet je weten hoe het NL leger salueerd en dat weet de niksnut die dat schreef in het AD blijkbaar niet. Niet zoals andere NATO landen die salueren volgens het principe van open (ridder) vizier. Wij salueren met de hand boven het oor. Alleen al daaraan had de sukkel kunnen zien dat het echte veteranen waren.

Het bovenstaande accentueert maar weer dat wij zeker niet in een democratie leven en dit ook nooit gedaan hebben. Wij zijn eigenlijk een zwak aftreksel van de Engelse monarchie. Engeland heeft geen grondwet alleen MagnaCharta. Engelsen zijn per definitie horigen van de Engelse koningin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.