Merkel voert de DDR in compleet met Stasi (gaat Rutte dit hier doen? Aapje ziet aapje doet)

Merkel voert de DDR in compleet met Stasi (gaat Rutte dit hier doen? Aapje ziet aapje doet)

Nadat Merkel (voormalig lid van de jeugd DDR CP, zij verraadde Ozzies die het niet zo nauw namen met de restricties in de DDR aan de Stasi) haar extreem draconische gevangenis staat met Pasen was afgeschoten in publieke verontwaardiging over zoveel machtsmisbruik dat zette haar niet terug op haar plaats oh nee, nu stelt ze voor om net als in de DDR wegen af te sluiten, beperkte bewegingsvrijheid, schieten op mensen als ze proberen hun huis te verlaten. Kampen voor Covid ontkenners, psychiatrische opname voor advocaten die dit fascisme aan de kaak stellen met de wet in de hand. Een joodse overlevende van Hitler Duitsland in Amerika wonende verklaarde vandaag dat het onder de nazies niet zo beroerd was als nu. Het is veel erger dan toen. Nu loopt iedereen met een jodenster rond.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/merkel-teases-more-covid-restrictions-after-bashing-states-botching-response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.