Propaganda overal

Propaganda overal

Er is geen krant of medium die je ziet of leest dat geen bullshit schrijft in ondersteuning van de Covid Agenda en het gifspuitje. Het laatste verhaal in het AD was dat 21% van de mensen de lockdown heerlijk vinden. Heerlijk om thuis opgesloten te zitten voor het klimaat eh Covid. Ook jammer verhalen van lui die zogenaamd ernstig ziek zijn geweest van Covid. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om door al die propaganda, om de gifspuit te verkopen, heen te prikken.

De propaganda berichten die beweren dat er in Nederland al 2 miljoen mensen zijn ingeent met het depopulatie spuitje klinkt als pure propaganda. Neem aan dat er 60 centra zijn in NL waar men de inentingen doen sinds 1e week van Januari 2021. Dit zou betekenen dat 2 miljoen over 90 dagen 7 dagen per week, dan zouden 370 man per dag, elk uur van de dag 15 man (volcontinue dag en nacht) ingeent zijn. Dit lijkt mij nogal sterk. Ook al gezien het feit dat er problemen waren met de leveringen in de afgelopen maanden.

De GGD heeft een jumbo testlocatie en vaccinatie centrum bij Schiphol. Elke week rijd ik er langs en je kunt er mooi bovenop kijken (ondanks de schermen) als je van de A4 komende uit de tunnel richting de A9 rijd en er gebeurt daar helemaal nooit niets. De gigantische parkeerplaats is altijd leeg. Er staan soms twee verkeer regelaars buiten met gele hesjes om één auto te begeleiden of zelfs dat niet.

2 REACTIES

comments user
admin

Wat ze al niet verzinnen om je aan het gifspuitje te krijgen. je kunt erop wachten dat ze geld gaan bieden. €1000 als je de gifspuit neemt van gifmengers & co

comments user
Quality Manager

Ha ha dat is pas propaganda maken! Daar moet je eigenlijk een foto van kunnen maken en op LinkedIn of Facebook plaatsen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.