Industrie banen moesten service economie banen worden. En nu zijn de service economie banen overbodig.

Industrie banen moesten service economie banen worden. En nu zijn de service economie banen overbodig.

In de jaren negentig onder Kok moest de industrie verplaatst worden naar lage lonen landen in oost europa en azië. Onze economie moest een service economie worden. Dat proces is practisch voltooid onder Balkenende en Rutte en nu hebben de politici een virus misbruikt om ook die service economie plat te leggen. Het was altijd al de bedoeling om banen weg te halen uit het Westen en te verplaatsen naar Azië. Dit plan bestaat al veel langer dan de laatste decennia.

Het was de vakbonden dat zorgde voor de groei van een midden klasse niet de groot-industriëlen, bankiers of globalisten. De globalisten hebben het liefst slaven in slaaflandia. Slavernij werd niet afgeschaft omdat de globalisten bankiers het zielig vonden of niet meer van deze tijd, maar omdat slaven niet verzekerd konden worden en dat als ze wegliepen de investeerders hun investering kwijt raakten. De boeren zeiden tegen de bankiers uw slaaf is weggelopen. Wij betalen niet meer.

Nu met AI en 5G kunnen ze ons allemaal tracken, vluchten kan niet meer. Hier komt slavernij terug. De grootste winsten kunnen in slavernij verdiend worden. Slavernij was nooit verdwenen. Apple runt een Chinees slaven fabriek genaamd Foxcon die hun producten voor 1 euro in elkaar zetten. Het slaven bestaan is zo erg dat de werknemers bij Foxcon vanaf het dak zelfmoord plegen door naar beneden te springen. Apple maakt zo’n 95% winst op hun producten. Dat willen ze ook in het Westen middels een credits score systeem met krediet in de globalisten winkel. Er zullen zeker een hoop mensen afhaken om deel te nemen aan de globalisten Orwell 1984 Staat. Daarom zullen er kleine gemeenschappen ontstaan buiten het systeem om echter ze zullen afgesneden zijn en opgejaagd door de globalisten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.