Schapen en bokken

Schapen en bokken

Jong en oud die na één jaar nog steeds met de mondluier op buiten rondloopt, alleen in hun auto met luier voor in rondrijden, op de fiets en wat ik vandaag nu weer zag een vrouw met mondluier op hardlopend met haar hond in de zon kunnen we gevoegelijk opgeven als verloren schaap. Deze mensen zijn reddeloos verloren. Lui die in supermarkten tegen anderen sissen ‘draag een mondkapje’ of je vuil aankijken als je te dicht bij langs ze heen loopt. Deze mensen missen de grijze massa in hun hoofd en gebruiken alleen hun kleine primitieve hersenen waar de angst de ratio bepaald. Ik werd vandaag aangesproken door een schaap die vroeg een donatie te doen voor arme kindertjes in Afrika.

Toen ik hem uitlegde dat Afrika het rijkste continent is ter wereld en dat afrika niet arm is maar steenrijk werd ik glazig aangekeken. Ik legde het uit. Afrika is niet arm, wij in het westen houden het arm. Middels ontwikkelingshulp aan door het Westen geselecteerd en getrainde afrikaanse opportunisten die voor ons het volk dom houden en ons hun land hun grondstoffen laten stelen in ruil voor een handvol dollars. In het Westen zijn de millenials het meeste dom gehouden. De examen eisen zijn verlaagd om toch maar de meesten te laten slagen. Ze hebben dan een diploma maar het is niet meer waard dan het papier waarop het gedrukt is.

Er is ook goed nieuws. De bokken zien door de propaganda heen. Zij laten zich niet overlopen. Dagelijks worden er meer wakker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.