Wat zit er achter het Covid paspoort?

Wat zit er achter het Covid paspoort?

Na één jaar van constante Covid Corona angstporno zaaien door hoernalisten en politici gebaseerd op PCR kwakzalverij over een griep waarbij de infectiegraad niet hoger is dan de seizoensgriep is er nu de constante propaganda over de mogelijke invoering van een Corona paspoort.

De legaliteit daarvan buiten beschouwing latend is een Corona paspoort bedoelt als bewijs van injectie met een chemisch fabriekje van petroleum dat voor de rest van je leven je immuun systeem zal gaan tegenwerken. Het zou je volgens de bedenkers ervan weer toegang moeten geven tot events, optredens, cafe, restaurant en de mogelijkheid naar het buitenland te kunnen reizen

Dit is natuurlijk complete flauwekul. De Horeca, fitness, reisbureaus, events, concerten zijn bewust kapot gemaakt in het afgelopen jaar en de bedoeling is dan ook dat ze niet terug open gaan. Politici noemen het niet voor niets het nieuwe normaal uitgedacht door psychologen. Niet iedereen ziet dit. Elke Horeca zaak zit gemiddeld met een schuld van drie ton na 1 jaar. Denken dat ze terug kunnen komen is een fata morgana. De enige reden dat Horeca zaken nu nog bestaan is omdat hun leveranciers geen andere oplossing hebben. Indien de Horeca zaken massaal omvallen vallen de leveranciers ook om.

De oudjes in verzorgingshuizen was beloofd als ze de spuit namen konden ze hun kleinkinderen weer zien. Groot was dus hun teleurstelling toen bleek dat ze (weer) belogen waren. Velen overleden aan de Pfizer/AstraZeneca gifspuit en anderen wilden niet meer verder leven want ze konden nog steeds hun familie en kleinkinderen niet zien dan achter dikke lagen PPE en plastic vensters.

Het idee achter het Corona paspoort is niet anders dan u tot overgave te dwingen om het gifmengers spuitje te nemen. Ze draaien u de psychologische duimschroeven aan. De politici en het OMT liegen dat ze barsten. Ze hebben de opdracht gekregen van de globalisten roof bankiers dat ze links om of rechtsom de bevolking moeten injecteren met de gifspuit. Hoe ze dat doen is hun zaak. Deze hele Corona affaire heeft als zo vaak met globalisten twee doelen. (1)Depopulatie (ze maken er geen geheim van) en (2) u tot slaaf maken via 5G en AI.

De enige reden dat slavernij was afgeschaft was dat de eigenaars hun slaven niet konden terug vinden als ze weggelopen waren en de roofbankiers leden dan verlies. Daar houden bankiers niet van, Nu met mobieltjes, AI en 5G is er geen vluchten meer. Hallo slaaflandia.

Wij moeten ons dus blijven verzetten deze Agenda. Non cooperatie is het enige antwoord op tyrannie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.