Covid uitbraak in verzorgingshuis Lincolnshire Engeland na Pfizer injectie

Covid uitbraak in verzorgingshuis Lincolnshire Engeland na Pfizer injectie

Zoveel is wel duidelijk. Het Pfizer mRNA spuitje is niet ‘safe and effective’ oftewel niet veilig en niet effectief. Ze liegen dat ze barsten. Rutte & DeJonge willen het zelf niet eens nemen. De politici kwamen in drommen naar buiten om te claimen dat dit heel normaal is dat die oudjes Covid kregen. Overigens de naam van dit verzorgingshuis is geheim gehouden maar er zijn ook zat van deze gevallen in NL geconstateerd alleen het wordt nauwelijks publiek gemaakt. Nederland staat op no2 van de lijst meest gemelde bijwerkingen en levensschade in de EU maar de leugenpers houdt zn klep erover.

Pfizer Moderna AstraZeneca J&J is allemaal hetzelfde fabriekje dat na ingespoten in je arm onmiddelijk in alle lichaamscellen Covid virussen gaat produceren. mRNA is een synthetische formule die je lichaam instrueert Coronavirussen te gaan maken. Geen wonder dat een ieder die geinjecteerd is met dit gif positief is op het Corona virus. De bijwerkingen zijn zichtbaar in de huid, gezicht, verlammingen, invaliditeit, hartfalen, hersenbloedingen, nier en leverfalen zijn allen het gevolg van het immuun systeem dat zich verzet tegen die spuit. Afhankelijk van je immuun systeem respons wordt men invalide, overlijd men of komt de ellende pas later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.