Joep de Lange wereld beroemde HiV dokter was vermoord in vlucht MH17 boven Ukraïne

Joep de Lange wereld beroemde HiV dokter was vermoord in vlucht MH17 boven Ukraïne

Niet alleen Joep de Lange was aan boord, ook 100 hoogstaande HiV onderzoekers kwamen om. De gehele top van onderzoekers naar AIDS HiV kwam om. Ik geloof nog steeds dat er een bom was aan boord in de ruimte onder de cockpit in luchtvaart jargon lower 41 genoemd en geen BUK raket. Niemand in de Donbass waar vandaan zogenaamd volgens de Onderzoeksraad voor de Veiligheid de BUK zou zijn gelanceerd heeft de lancering gezien of gehoord. Het was zomers. Veel mensen waren buiten. Een lancering is oorverdovend en laat een witte rook spoor achter zich nog lang zichtbaar. Je kunt het zien op YouTube. Getuigen verklaarden wel een luide bang in de lucht te hebben gehoord en zagen vervolgens brokstukken naar beneden komen.

Waarom schrijf ik dit. Kary Mullis de uitvinder van de PCR test stierf ook veel te jong in augustus 2019. Hij kon dus niet meer de waarheid vertellen over het misbruik van zijn PCR test om een tweede golf te creëren een jaar later.

Joep de Lange was de meest ervaren en gedocumenteerde specialist mbt AIDS (aquired immuun deficiancy syndrome) en HiV. Nu komt de koppeling met het mRNA spuitje. mRNA werd ontdekt en bestudeert in 1960. AIDS zou overgesprongen zijn van apen naar mensen zo wordt geclaimd net als Covid zou overgesprongen zijn van vleermuis naar mens. Beide claims zijn gelogen. De slachtoffers van AIDS (meesten waren homo’s maar ook hetero’s) kregen AIDS via het hepatitis vaccin. Dit kwam in een rechtszaak, gehouden in de jaren negentig in Frankrijk, naar buiten. En omdat homo’s traditioneel bloed aan bloedbanken gaven gaven ze ook AIDS door.

Ik sluit niet uit dat mRNA toen al gebruikt werd om mensen te infecteren met AIDS met als doel de mensheid uit te roeien. De symptomen van AIDS zijn precies dezelfde als van mensen die het Pfizer/Moderna/AstraZeneca (alle 3 eigendom van GlaxoSmithKlyn) spul geinjecteerd hebben gekregen. Extreme huid uitslag! , extreme vermoeidheid!, koorts, hoofdpijn!, lymphoma! Wat optreedt met HiV is myalgia, mitogondria! (energiemotor zuurstof in spieren), overgeven, diarree, nachtzweten, menigitis!, trombose!! Hoe toevallig dat mensen inge-ent met mRNA nu exact dezelfde klachten en dezelfde bijwerkingen krijgen. Sterker nog na injectie is men positief van AIDS!

Ik ben geen arts. Ik kan ook niet uitsluiten dat het uitmoorden van 101 wetenschappers in het veld experts in AIDS bestrijders uit de weg moesten worden geruimd om Agenda21 te kunnen uitrollen. Als er een weg terug is voor mensen die het mRNA spuitje hebben genomen had Joep de Lange een oplossing geweten om het te neutraliseren omdat Joep destijds de HiV geinfecteerden met een cocktail van medicijnen het leven heeft gered zeer tegen de zin van lui die nog steeds op sleutel posities in de medische wereld zitten en gaan over bestrijding van epidemieën.

Je kunt dus zeggen dat er een HiV epidemie aan gaat komen vanwege de mensen die het mRNA spuitje hebben genomen en nu wandelende HiV fabrieken zijn.

2 REACTIES

comments user
admin

Ebola gaan ze nog loslaten onder het mom van een terroristische aanslag.

comments user
Quality Manager

Jemig zeg, dat is heftig! Je moet er niet aan denken dat iedereen nu een ander met HIV kan besmetten! Straks krijg je ook nog ebola gratis en voor niets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.