AstraZeneca dode. De media hoeren vertellen weer leugens

AstraZeneca dode. De media hoeren vertellen weer leugens

AstraZeneca wordt al maanden uitgerold in andere landen. De media claimt dat het niet duidelijk is dat het aan de injectie met AstraZeneca ligt. Dat is een leugen of ze zijn onwetende. Dat laatste is kenmerk van een hoernalist die zijn ziel verkocht heeft aan de duivel.

De vrouw die overleden is had geen bloedplaatjes meer. Dit betekent dat een kleine bloeding al dodelijk is. Ook in Florida overleed een arts na injectie aan de afwezigheid van bloedplaatjes. Die zaak is uitgebreid in de media geweest. Hij was niet de enige. Er zijn al veel meer gerapporteerde gevallen. Hun immuun systeem ziet door het AstraZeneca gif het eigen bloed als een indringer en vernietigd het. Ook trombose in benen en hersenbloedingen zijn ook al geconstateerd in nederland. Het is maar net wat hoe je immuun systeem reageert op dit spuitje wat voor een ieder anders kan zijn. Sommigen vielen al na een kwartier na inspuiten dood neer. Anderen kregen ernstige ziekten na tien dagen.

De hoernalisten blijven maar claimen dat de gif injecties veilig en effectief zijn. Waarom zou je je leven riskeren door een mRNA injectie te nemen voor een griep waarvan je 99,7% kans hebt deze te overleven. Meeste nederlanders hebben het niet eens gemerkt dat ze Covid onder de leden hadden. Wij moeten tegen deze kwakzalverij waanzin blijven vechten.

Laat ze de gehele Tweede Kamer inclusief de regering eens inspuiten met mRNA. Dan is deze kwakzalverij snel geschiedenis.

2 REACTIES

comments user
admin

Weet je zeker dat John de Mol geen lid van de Covid Club is? 😂 Zo’n beetje iedereen die wat betekent is omgekocht en opgekocht. Vroeger had je nep injectie spuiten. Zat een veer in. Later, net als speelgoed pistolen, allemaal verboden.

comments user
Qualitymanager

Dan graag filmen door John de Mol van de eerste tot de laatste druppel! Controleren of het inderdaad Astra Zeneca of Pfizer of Moderna is. Daarna deze film van alle kabinetsleden en 2e kamerleden laten circuleren op de televisie! Dan weten we zeker dat ze inderdaad de injectie hebben gekregen en niet één of ander placebo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.