Overal in Europa neemt het geweld tegen vreedzame mensen toe.

Overal in Europa neemt het geweld tegen vreedzame mensen toe.

Meer en meer mensen verzetten zich tegen de draconische maatregelen van WEF gecontroleerde muppets in de politiek. De medische kwakzalvers en media hoeren die de WEF agenda ondersteunen. Artsen, verpleegsters, militairen, zelfs in de politie. Mensen verzetten zich tegen deze idiote regels en om je te beschermen hakken ze dus op je in.

Belgische politie rijd met paarden mensen omver in het park. Ze gaan steeds meer geweld gebruiken omdat de authoriteiten de controle aan het verliezen zijn in heel Europa. Mensen pikken de bullshit niet meer. Je ziet dat altijd gebeuren als een ongeloofwaardige politieke agenda wordt doorgedrukt zonder de steun van de bevolking. Er kunnen zelfs doden gaan vallen als de politie nog meer geweld gaat gebruiken. Wat wordt het straks? Je houdt de anderhalve meter niet aan en je wordt neergeschoten?

https://www.infowars.com/posts/video-woman-knocked-unconscious-by-police-horse-during-brutal-lockdown-enforcement/

2 REACTIES

comments user
admin

Revoluties ontstaan altijd ophet moment dat het sociaal contract van de bevolking met de Staat is verbroken

comments user
Quality Manager

De teneur zal steeds harder en harder worden. Net zolang totdat de mensheid tot de ontdekking komt dat je niet anders kunt dan ageren tegen deze wijze van regeren van alle landen op de wereld. Wat er hier gebeurt heeft niets te maken met Covid maar alles met het onderdrukken en vernietigen van de mensheid! Genocide in het groot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *