EU vaccin paspoorten werd al in 2018 bekokstooft in Brussel

EU vaccin paspoorten werd al in 2018 bekokstooft in Brussel

Kennen wij de Europese Unie als een voortvarende groep van competente burocraten met vooruit ziende blik? Nou nee, eerder als een groep van burocraten in dienst van mega bedrijven en lobbyisten. Juncker zei eens ‘geen democratische stem kan de koers van de EU wijzigen’. Het is de Titanic dus. Star, lijdend aan tunnelvisie met een corporate bevoordeel houding en de bevolking een dikke middelvinger. Corrupt dus.

Nu blijkt dat het Brusselse cabal al in 2018 bezig was met een Covid paspoort. Een vaccin paspoort voor reizen. Niet een reisdocument voor de grens douane ondanks dat Schengen heilig was verklaard in 2015 ivm de invasie van ‘Syriërs’ en iedereen riep sluit de grens, maar eerder een document om in andere landen te bewijzen dat je ingeent bent maar voor wat? Dat zou nog even duren totdat 1 maart 2020 kwam.

In 2019 oefende Brussel zelfs met de WHO en Gates Foundation voor een heuse pandemie. Hadden de burocraten niks beters te doen? Bijvoorbeeld een europees wijd gezondheidszorg systeem ipv elk land het zelf maar uitzoeken? Of hadden ze in hun glazen bol gekeken.

Van wie zouden de Brusselse behemoths nou toch gehoord hebben dat er een pandemie aankwam met miljoenen doden als gevolg? Hmm, wie zei dat nou ook al weer in zo’n TED bijeenkomst zo iets? Oh ja, Bill Gates de medische profeet met veel teveel geld tot zijn beschikking en een depopulatie wens om de mensheid uit te moorden om zo zijn planeet de redden van klimaat verandering. Dat moet toch toeval zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *