Functie elders overkwam ook Rita Verdonk

Functie elders overkwam ook Rita Verdonk

Rita Verdonk vm vluchtelingen minister overkwam hetzelfde in 2006 als Pieter Omtzigt nu. Destijds had ze meer voorkeurstemmen dan Mark Rutte maar haar werd het lijsttrekkerschap onthouden. Blijkbaar was Rutte de gekroonde globalisten koning. Uitgerekend bankier! Gerrit Zalm belde haar en bood haar het burgemeesterschap aan van Rotterdam. Zij was echter principieel en weigerde en dat was dan het einde van haar politieke carriere.
De politiek is gescript van A tot Z. Mark was niet principieel en mogelijk chantabel en Rita niet. Handig als je de VVD de grootste wil maken met een muppet aan het hoofd. Rutte werd in 2010 premier. Globalisten plannen decennia vooruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.