SPARS 2025-2028 het demonische depopulatie plan. ‘Red de wereld’. Gepland door JohnsHopkins Uni, WEF en Gates

SPARS 2025-2028 het demonische depopulatie plan. ‘Red de wereld’. Gepland door JohnsHopkins Uni, WEF en Gates

In 2017 was een oefening van Johns Hopkins University, Gates Foundation en de WEF. Een oorlogsplan tegen de mensheid. Het terug brengen van de wereld populatie van 7 miljard naar 500 miljoen. Echter Afrika India en ZuidAmerika willen het niet. De Spars (Sars) oefening is te vergelijken met Event201 en Crimson Contagin in september 2019. Het document van de 2017 Spars Covid oefening betreft het nu uitgerold Spars Pandemie vaccin (Coravax – mRNA = Comirnati ea namen) en is bedoeld als een depopulatie slow kill. Encephalitis (zwellingen in hersenen) en prion ziekte (kreuz-jacob) zullen na verwachting 1 jaar volgend op injectie ernstige neurologische aandoeningen veroorzaken.

Iedereen die ingeent is gaat absoluut sterven of met een beetje geluk blijf je leven maar zoals in de Bijbel staat lijdend aan karbonkels. Dit is allemaal al gespeeld in 2017 daarbij werd censuur van sociale media (al gebeurd) en bekende personen prijzen het vaccin aan (gebeurd nu), sluiten van bedrijven waar mensen bijeen komen(al gebeurd), lockdown, was je handen, nies in je elleboog (al gebeurd) avondklok (al gebeurd) stoppen van Covid patienten in verzorgingshuizen (al gebeurd). Middels ventilators het opblazen van de longen van patienten in ziekenhuizen (al gebeurd) Overdrijven van aantal Covid doden (al gebeurd). Zwart maken van Ivermectine en HCQ (al gebeurd) het promoten van Remdesivir (al gebeurd) Zelfs berichten over vaccin tekorten zodat je bang bent het niet op tijd te krijgen (al gebeurd). Mutaties, 2e golf, 3e golf(al gebeurd). Het is allemaal al bedacht in 2017 en gespeeld als een oefening in 2017 voor de uitrol in Maart 2020. Remdesivir genoemd met de bijeffecten werd ook geoefend zodat het toestemming kreeg voordat het vaccin werd uitgerold. Rutte en VanDissel Gommers kregen hun marsorders rechtstreeks van Gates en Schwab.

Politici en artsen die meewerken aan deze Agenda worden onder de bus gegooid en krijgen de schuld van de komende massale dood onder gevaccineerden. Ook de pharma bedrijven als Pfizer, Moderna, J&J, zullen onder de bus gegooid worden en de schuld krijgen van de dodelijke effecten van hun vaccins. Allemaal bedacht om de WEF, Gates uit de wind te houden. Ook de medische regulators zullen onder de bus gegooid. De nood vergunning voor de mRNA allen te gebruiken voor noodgevallen wordt illegaal uitgerold voor iedereen. Wat ze bedacht hebben is ook allemaal gebruikt. Van hashtag tot folders en instructie mantra’s (het vaccin is safe en effective) staan allemaal vermeld in SPARS 2025-2028. (in werkelijkheid SARS 2020-2023)

Zelfs het masker, social distancing, blijf thuis staat allemaal in het SPARS document gedocumenteerd in 2017! De bijwerkingen en doden van het vaccin zijn al geoefend in 2017. Het is een blueprint of censuur plan voor Twitter, Facebook, Google en de media. Ze hebben allemaal van te voren hun instructies gekregen.

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/publications/the-spars-pandemic-2025-2028-a-futuristic-scenario-to-facilitate-medical-countermeasure-communication website Johns Hopkins Uni (Bloomberg owned)

https://stars.library.ucf.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1029&context=jicrcr PDF blueprint Covid19

Het hele SPARS plan was ontworpen vanwege de depopulatie agenda UN Agenda21 het terugbrengen van de wereld bevolking van 7 miljard naar 500 miljoen en de verliezen van big pharma door hun gif vaccins en injecties, vaccin schade in mensen. Steeds minder mensen namen een vaccin af van big pharma. Injectie is het enige effectieve instrument voor globlisten met directe toegang tot bloedbanen in mensen om hun tot hun dood klant te maken. Met Covid vaccins maken ze triljoenen in winsten. Het is een protectie racket door globalist mafia. Amazing Polly op YouTube had gelijk in Mei 2020 podcast. Het is pharma mafia. We vernietigen je als je niet doet wat wij willen maar we vermoorden je toch. Godfather Schwab/Gates

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.