Moord middels ‘vaccin’ en de regering, artsen weten het maar doen het gewoon

Moord middels ‘vaccin’ en de regering, artsen weten het maar doen het gewoon

Dr Michael Yeadon, voormalig chief scientific medical officer Pfizer research zegt dit dan ook in een interview. Kijk en huiver.

https://rumble.com/vf8fz5-dr-mike-yeadon.html

Ik heb er geen woorden voor. Wat nu wordt uitgerold kan maar een antwoord op komen. Nurnberg 2.0

In 1948 in Nurnberg hebben de geallieerden alle betrokkenen bij medische expirimenten op mensen in Nazi Duitsland berecht en opgehangen. Dit leidde tot de Neurenberg Code voor artsen en politici. Deze code wordt nu massaal geschonden. Waarom injecteren artsen dit gif, om hun carriere? Een zak met waardeloze dollars? Weten ze dan niet dat ze uiteindelijk hetzelfde lot als hun slachtoffers zullen ondergaan?

2 REACTIES

comments user
admin

Je kent vast wel het gezegde. Elke revolutie eet zijn eigen kinderen het eerst op. De handlangers zullen het eerst door de globalisten tegen de muur worden gezet. Globalisten kennen geen medelijden en al helemaal niet voor hun collaborateurs.

comments user
Quality Manager

Ze denken dat ze gespaard worden omdat ze het spul geïnjecteerd hebben bij hun patiënten. Maar net als Mark Rutte en Sigrid Kaag zijn het gewoon marionetten die dansen aan het touwtje dat door Klaus en Bill gehanteerd wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *