Ze lusten mij niet meer Bill, Klaus wat nu?

Ze lusten mij niet meer Bill, Klaus wat nu?

Ik kan mij dat zo voorstellen. Klaus en Bill bellen Mark Rutte. Hoe staat het met onze Agenda Mark? Wat ben je eigenlijk aan het doen daar? Mark: ze lusten mij niet meer Bill. Ik heb te vaak gelogen. Ze willen niet meer met mij verder als premier. Bill: los het op Mark, en schiet een beetje op. Je loopt ver achter op de rest. In September moet iedereen daar geinjecteerd met de nieuwe depopulatie top off spuit en mijn ID2020 chip met patent 666 voor wie nog even mag leven, kopen in mijn winkel, verkopen en werken. Klaus: ja en al hun eigendommen hier ermee.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Nou maar Markje hoeft niet meer hoor! Het gaat nu dochter Sigrid worden die het mag gaan doen. De rest heeft het nakijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.