Elektrische Voertuigen oftwel EV CO2 neutraal? Duurzaam? Dacht het niet!

Elektrische Voertuigen oftwel EV CO2 neutraal? Duurzaam? Dacht het niet!

Wij moeten met ze allen naar CO2 neutraal en duurzaam groen. De Club van Rome heeft dit al in de jaren zestig bedacht als methode de maatschappij geld uit de zak te troggelen middels fata morgana. De nieuwe hype is Elon Musk met Tesla electrische voertuigen. Ook Volkswagen ea merken.

Hoe groen is het electrische voertuig eigenlijk. Wel, electrische voertuigen gebruiken één kilo Lithium, mangaan, cobalt, grafiet, koper en een heleboel electriciteit om de accu op te laden. Ik heb het dus niet over het gebruik van de de electrische auto alleen over het maken en laden.

Waar komt de electriciteit vandaan om de EV op te laden. Windenenergie? Nee. Zonnepanelen? Nee. Waterkracht? Nee. Electriciteit komt in Europa voor 90% uit kolen- en kerncentrales. Lekker groen niet?

Laten we eens kijken waar die materialen vandaan komen.

Van links naar rechts: Lithium mijn, Cobalt mijn en Grafiet mijn. Graafmachines op diesel. Lekker groen niet? Mooi voor in de natuur niet? De mijnen voor de andere stoffen als voor afgraven mangaan en nikkel zien er niet anders uit.

Dan heb ik het nog niet over de vervuilende effecten tijdens het gebruik. Dit zijn niet echt milieu vriendelijke stoffen. Tijdens het gebruik lekken ze ook nog toxische stoffen in het millieu. Groen is hier dan ook volkomen misplaatst.

Deze CO2 business is naast de Covid scam de grootste bullshit die men ons probeert op de mouw te spelden. Engeland wil al in 2030 volledig over op EV’s. Ik zou mij eerst afvragen waar al dat toxische afval moet worden opgeslagen en of er wel voldoende Lithium, Cobalt, Mangaan, Grafiet, Nikkel, Koper in de wereld is te vinden.

2 REACTIES

comments user
admin

De globalisten grossieren in dit soort mooie praatjes. Het is allemaal gebakken lucht.

comments user
Qualitymanager

Ik weet zeker dat er niet voldoende van dit materiaal te vinden is. Bovendien wordt de “groene” wereld daar wel heel erg zwart mee. Ik ben absoluut tegen elektrische auto’s….Het blijkt dan ook waarom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.