Wij hebben ons land overleefd.

Wij hebben ons land overleefd.

Ons land, zoals wij het kennen uit onze jeugd, uit ons leven hebben wij overleefd. Dit land uit onze herinnering bestaat niet meer zoals in de vorm zoals wij het gekend hebben. Nederland werd altijd al bestuurd door Shell et al, groot industrielen. Nederland werd vroeger ook wel de BV Nederland genoemd. Die tijd is voorbij. De BV Nederland is verkocht aan de globalisten triljonairs die hun vermogen hebben verworven door onze geldpers te misbruiken en uw bankrekening te plunderen en de waarde van de euro te ondermijnen.

Sinds het bankiers bedrijf ECB onze DNB overnam in 2002 is Nederland compleet met de nederlanders erin, uw kinderen, uw huis zelfs uw hond en uw kat verkocht aan de hoogste bieder. De nieuwe eigenaar liet in het begin het beheer over aan hun muppets maar dat is nu voorbij. Ze zijn de laatste jaren openlijk opdrachten aan het geven. Het is geen geheim meer. Wij gaan richting een totalitaire staat. De Politie gedraagt zich al alsof we in een politiestaat leven.

Elk burger verzet van simpel een bordje omhoog met de tekst Vrijheid, Liefde etc of het houden van demonstraties tegen uw nieuwe machthebbers wordt direct onderdrukt. Indien je hetzelfde doet tegen Zwarte Piet of voor BLM dan is het geen probleem. Zolang het maar niet is tegen hun agenda. U ziet de anderhalve meter geldt alleen als u zich verzet tegen de globalisten triljonairs.

Indien alle nederlanders zich zouden verzetten dan is Nederland gered maar dat weten onze nieuwe eigenaren ook. Dus de media spelen een belangrijke rol en er wordt gebruik gemaakt van psychologische hypnose op afstand. De volgende stap zal sociale druk zijn. Er worden momenteel psychiaters ingehuurd om een plan te bedenken om u en mij te dwingen om het moord vaccin te nemen en de volgende en de volgende totdat uw immuun systeem het opgeeft. Ik stel mij zo voor dat er teams zullen worden opgericht met als taak bij mensen aan te bellen, mogelijk zelfs vergezeld van een politieagent om druk te zetten, of u op te bellen met een uitnodiging voor depopulatie afspraak. Het enige antwoord hierop is niet aan meewerken en volstaan met ‘ik zal erover nadenken’ meer niet. Probeer deze psychische druk uit te stellen.

Zolang wij deze tyrannie kunnen uitstellen loopt hun agenda spaak. Zoals wij eerder al berichtten is er hoop want Council for Europe heeft onlangs gestipuleerd dat psychische dwang of verplichting betreffende het depopulatie spuitje verboden is in Europa.

2 REACTIES

comments user
admin

Inderdaad, niet meewerken aan deze gekkigheid.

comments user
Quality Manager

We blijven standvastig! Volhouden! Het moet toch echt een keer stoppen! Zolang als wij ons verzetten houden we in ieder geval een hoop tegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *