DeJonge houdt niet eens de aantallen vaccin slachtoffers bij.

DeJonge houdt niet eens de aantallen vaccin slachtoffers bij.

Bijna iedereen die overlijd of ziek wordt kort na de Corona injectie of 1 week later worden geregistreerd als natuurlijke doods oorzaak of aan overleden door onderliggende ziekte. Artsen worden gedwongen om natuurlijke oorzaak op te geven. Zouden de echte cijfers bekend worden dat zouden nederlanders gillend wegrennen.

De mantra is het kan niet aan het Pfizer Moderna AstraZeneca J&J depopulatie spuitje liggen voornamelijk gepropageerd door media en burocraten. Ook niet als je direct na inspuiten dood erbij neervalt. Er zijn gevallen bekend dat mensen zelfstandig hun auto parkeren en na injectie op de parkeerplaats dood neervallen of voortaan met stok moeten schuifelen.

De aantallen die wel naar buiten komen van vaccin schade en dood is alleen maar de top van de ijsberg. Ik denk dat de aantallen vermenigvuldigen met factor 100 dichter bij waarheid komt. Als uit het buitenland zulke berichten komen waarom zien wij die hier niet in de media en op sociale platforms? In America schrijven mensen die het spuitje hebben gehad hun ervaringen op facebook.

Eén jaar geleden was het 180 graden omgedraaid. Het was niet een motor ongeluk, niet hartaanval, fiets ongeluk of onderliggend lijden of bacteriële infectie, nee iedereen ging dood aan Corona. De hele dag hoorden we de aantallen op TV, in talkshows,nieuwsberichten op radio hoeveel er al weer niet aan Corona waren overleden of op de IC lagen. Dit was natuurlijk bedoeld om angst te zaaien ondanks dat de artsenvereniging in Juli al rapporteerden dat de huisartsen sinds half mei geen enkele corona geval meer hadden gezien. Logisch, want het griepseizoen was toen al over.

De meeste mensen zijn zo dom en stupide en ook niet bereid om zich in te lezen dat ze maar niet konden begrijpen dat alle griep virussen vallen onder Corona. Ik verwijt de scholen die natuurkunde en economie al decennia geleden hebben geschrapt uit het curiculum. Corona betekent kroon. Alle griepvirussen zijn omringt door een kroon, dwz het zijn Corona virussen.

De media en politici hebben dit misbruikt om angst te zaaien. Mensen die dit wel wisten werden als wappies afgeschilderd. Ik weet alleen niet wat een wappie betekent (ik neem even aan wapperen met bewijzen van het tegendeel terwijl de overheid tot op vandaag geen enkel bewijs heeft getoond dat het virus echt bestaat en dat een mondkapje, anderhalve meter, horeca en fitness dicht, vaccin wel echt nodig is) maar dat daargelaten.

Zoals ik al vroeg leerde, je kunt de overheid niet vertrouwen. Ook de media niet. Ik was zo pissig in 1974 dat ze mijn favoriete radiostation de strot omdraaiden alleen maar omdat alleen de (communistische) overheid en zijn media het monopolie hebben op het verhaal en de uitleg.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Tja…. wat kun je hierop nu nog zeggen? Wanneer ik naar de aantallen van Israël en de UK kijk, dan schrik ik echt wel van de cijfers. Alleen hier in Nederland wordt alles onder de deurmat geveegd. Wat niet weet wat niet deert is het motto van Rutte en consorten!

    comments user
    admin

    In de UK blijven ze ondanks de hoge aantallen doden gewoon doorgaan met AstraZeneca

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.