Mark Rutte is WEF Agenda Contributor en kind aan huis bij Klaus Schwab

Mark Rutte is WEF Agenda Contributor en kind aan huis bij Klaus Schwab

Mark Rutte samen met een vertegenwoordiger van DSM deden mee in een gesprek over het veranderen van ons bestaand voedsel keten en land gebruik. Rutte spreekt in de 5e minuut en verbindt direct Coronavirus met Klimaatverandering wat je reinste bullshit is. De mevrouw van het chemisch bedrijf DSM heeft een mond vol met meel maar zowel zij als Rutte geven geen antwoord op de vragen van de japanse moderator hoe die voedsel centra (1 in elk continent) er uit gaan zien. Wel heeft ze het over de disruptie in de voedsel voorziening in derde wereld maar dat deed Covid niet. Dat deden politici als Rutte door lockdowns ea bizarre maatregelen.

Het is bizar om de DSM vertegenwoordigster te horen spreken over food security terwijl het DSM was die douchegel fabrikanten voorzag van micro plastic nu overal in de oceanen en meren terug te vinden en veel erger in ons voedselketen. Micro plastic werd als opvul bindmiddel toegepast om organische vul en bindmiddel kosten te vervangen voor veel goedkoper micro plastic. Video Rutte.

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2021/sessions/transforming-food-systems-and-land-use-eastern-hemisphere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.