Bill Gates vermoorde Larry King en Prins Philip van Engeland met mRNA

Bill Gates vermoorde Larry King en Prins Philip van Engeland met mRNA

Larry King bekend als CNN talkshow host lag in het ziekenhuis met Covid en herstelde ervan en zou voor ontslagen te worden uit het ziekenhuis nog een Covid mRNA spuitje krijgen volgens zijn zoon. Twee dagen later overleed Larry King.

Prins Philip van Engeland kreeg het originele Covid mRNA spuitje toegediend en kreeg onmiddelijk hartklachten en moest op de IC worden opgenomen. Daarna moest hij nog behandeld worden in andere ziekenhuizen. Uiteindelijk is hij eraan overleden werd vrijdagochtend 9 April bekend gemaakt.

Nog steeds snappen de schapen het niet. Ook al heb je sinds maart 2020 geen Covid gehad, het Pfizer/Moderna/AstraZeneca/J&J genetisch gemanipuleerd chemisch covid fabriekje dat ze inspuiten veroorzaakt juist Covid en HiV. Daarnaast veroorzaakt het ook een waslijst van bijwerkingen waar je van elk ook aan kan overlijden.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Zoals gewoonlijk lezen de schapen dit niet en willen ze dit ook niet weten! Heel triest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *