Bill Gates wil net zo lang depopulatie spuitjes uitrollen onder voorwendsel van mutaties totdat iedereen die ingeent, dood is

Bill Gates wil net zo lang depopulatie spuitjes uitrollen onder voorwendsel van mutaties totdat iedereen die ingeent, dood is

Heeft u al de twee AstraZeneca spuitje gehad? U hoeft niet lang te wachten. In September komt de volgende en in Januari de volgende (als u tegen die tijd nog onder de levende bent) van de volgende net zo lang tot u dood bent.

De globalisten in de WEF kozen uit twee voorstellen: steriliseer de bevolking en laat ze langzaam uitsterven of dood ze allemaal tegelijk middels injectie. Ze kozen voor de laatste. Zie hier de reden voor het gif spuitje. Net zo lang totdat het doel van massale sterfte aan het ‘vaccin’ is voltooid. Zelfs reclameborden worden gebruikt om mensen te bewegen het spuitje te nemen. Dit is nog nooit gebeurd in Nederland. Injecties aanprijzen op reclame borden langs de weg? Wat gaan we straks nog meer krijgen?

Neem het spuitje en krijg duizend euro handje contactje? Neem het spuitje en krijg een kaartje voor een concert? Neem het spuitje en geniet van je gratis vakantie, 1 week in Turkije? Rutte en DeJonge zijn psychologen aan het inhuren om redenen te bedenken om u onder druk te zetten zodat u het neemt.

Gaan we Apartheid krijgen in Nederland? Geinjecteerden en niet geinjecteerden? Supermarkten voor gevaccineerden en niet gevaccineerden. Openbaar vervoer voor gevaccineerden en niet gevaccineerden? Auto rijden voor gevaccineerden, nooit meer auto rijden voor niet gevaccineerden?

Ze gaan je vermoorden, links om of rechtsom. Goedschiks of kwaadschiks.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Tja, dat is de doelstelling. Het wordt ze wel steeds moeilijker gemaakt omdat steeds meer mensen zich bewust worden van de gevolgen. Ook hebben steeds meer mensen over de hele wereld door wat er aan het gebeuren is. Er komen steeds meer demonstraties die steeds vaker verboden gaan worden. Zoals aanstaande zaterdag in Eindhoven. Daar is een noodverordening uitgegaan omdat er niet gedemonstreerd mag worden want de demonstratie is niet officieel aangemeld! Hoe zot wil je het hebben?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *