De eindstrijd tussen economische groei (RU+CN) en economische plunder (US+EU) begint in Ukraïne

De eindstrijd tussen economische groei (RU+CN) en economische plunder (US+EU) begint in Ukraïne

Sinds WW2 leven wij onder een bankiers bezetting als opvolger van het voor-oorlogse kolonialisme. Westerse economiën zijn gebaseerd op roof capitalisme. Rente ipv groei. Sinds de jaren tachtig hebben de bankiers alles opgekocht wat te koop was. Tot de globalisten bankiers verbazing bleken niet alleen infrastructuur, bedrijven, ziekenhuizen, medische instellingen, instituten, educatie, kleine lokale spaarbanken en zelfs europese politici te koop. Met hun dollar printer geld creatie uit dunne lucht, hebben de bankiers alles in Europa en Amerika opgekocht, zelfs landbouw gronden, tot het punt waar we nu zijn gearriveerd. Er is nu niets meer te koop dan alleen de bevolking te verplichten slaaf te worden. Terug naar feodale tijden van leenheer (bankiers) en horigen (bevolking). Sinds de EU begon is er in de EU geen economische groei meer geweest (dat was ook niet de bedoeling) om reden dat men niet wilde groeien. Men wilde schulden en rente betalingen. Kopen van een huis door starters is onmogelijk geworden. De ECB print geld als confetti en de euro heeft zo’n 30% van de waarde verloren en dat drijft de prijzen op. De bankiers hebben de mond vol met duurzaamheid (sustainability) maar hun systeem van schulden en rente is niet duurzaam of houdbaar.

China en Rusland volgen een ander pad. Net als Iraq, Libië, Iran, Syrië printen die landen zelf hun geld. Zij kozen voor groei en inclusiviteit met de bevolking en kozen niet voor het amerikaanse plunder en roof capitalisme.

U snapt al waar ik naar toe wil. Deze landen zijn allemaal aangevallen door Amerika met reden dat de globalisten ook die landen wilden plunderen zoals ze met Europa, Afrika, ZuidAmerika en Japan hebben gedaan maar die landen wilden dat niet toelaten en hun leiders konden niet omgekocht.

In Nederland zijn niet veel bedrijven meer in nederlandse private handen. Alle grote bedrijven zijn in handen van de globalisten bankiers. Zelfs de nederlandse staat en alle instituties zijn opgekocht. Diegene die wel in eigen handen zijn en zichzelf financieren is de kleine middenstand, restaurants, bars, kleine hotels. U begrijpt het vast al. Die moesten allemaal dicht vanwege Covid19. De bedrijven in handen van de globalisten bankiers mochten open blijven. Zij zijn namelijk essentieel. Daarom ook de mantra van WEF Klaus Schwab. In 2030 heeft u geen eigendommen meer en u zal gelukkig zijn. Ook uw eigendommen gaan geroofd worden. De nederlandse bevolking wacht het lot van Saddam Hussein en Moammar Ghaddafy.

De clash tussen beide systemen zien we nu in Ukraïne. In Lugansk en Donbass. De mensen daar willen geen roofbouw zoals in de rest van de Ukraïne. Ukraïne was de graanschuur van de SovjetUnie. De strijd is een bankiers strijd. Het Westen, monetaire roof systeem en de Russische en Chinese monetaire systeem van groei. Niemand kan zeggen of dit een nieuwe wereldoorlog wordt. Het zal in Ukraïne of Iran of Taiwan starten? President Zelensky bezocht recentelijk Turkije en Qatar. Het doel was duidelijk. Start een soort oorlog met ISIS terroristen net als de amerikanen in Syrië en Iraq hebben gedaan. ISIS en Al Nusra terroristen zijn al in Ukraïne gezien. Putin had gelijk in 2015. Bestrijd ISIS in Syrië voordat ze opduiken aan de Russische grens. De russen hebben zich tot de tanden bewapend omdat zij niet een herhaling willen van 22 miljoen doden in WW2. Duitsland en Frankrijk kijken toe maar zijn machteloos en omgekocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *