De inconsistente drugs mafia verkopers Merkel, Macron, Rutte

De inconsistente drugs mafia verkopers Merkel, Macron, Rutte

Je moet wat doen met dat AstraZeneca spuitje waarvan injecteren van mensen onder de zestig is gestopt vanwege dat het genetisch veranderen van je eigen DNA middels AstraZeneca en mRNA eiwitten productie, microvasculaire beschadigingen veroorzaakt in bloedvaten met trombose tot gevolg. De Afrikanen willen die zooi niet en helemaal niet nadat Sir John Bell één van de makers ervan op de BBC had verklaard dat AstraZeneca ook nog eens steriliseert. En dus geven we het maar aan mensen boven de zestig die toch vaak al onderliggende ziekten hebben. Gaan ze dood dan kraait er geen haan naar. Useless eaters noemt Bill Gates hun terwijl hijzelf zeventig is.

Macron beklaagde AstraZeneca eerder dit jaar nog dat hun spuitje maar 8% werking heeft in mensen boven de zestig en uitrol dus geen zin had en nu ineens wordt AstraZeneca uitsluitend nog gegeven aan mensen boven de zestig net als in Duitsland? Het gaat dus om de centen. Zonde om die AstraZeneca spuitjes weg te gooien. Duitsers, Fransen en Nederlanders boven de zestig zijn maar nutteloze mee-eters en mogen op het kerkhof belanden.

Het Ministerie van Volksgezondheid stuurt brieven met uitnodiging rond aan mensen boven de zestig om binnen enkele dagen het AstraZeneca depopulatie prikkie te komen halen. Bijgevoegd een ‘ongedateerde niet ondertekende anomieme brief van uw huisarts’. Tien tegen een dat de huisarts hier niets van afweet.

Ze liegen bij dit ministerie dat ze barsten. Ik telde al zo’n vijf pertinente leugens in hun brief. Het zou uitgebreid getest zijn. Het zou een vaccin zijn. Het zou beschermen tegen Corona een virus dat het RiVM niet kan aantonen te bestaan, uw huisarts zal u persoonlijk injecteren en meer leugens, het is veilig. In echt het Ministerie wil u dood hebben.

Ik kan iedereen aanbevelen het Ministerie van Kwakzalverij een brief te sturen en ze te wijzen op het feit dat gezonde mensen inenten tegen een ziekte met IFR van 0,02% pure kwakzalverij is in de trant van het is aannemelijk te geloven dat injectie met Haarlemmer olie beschermd tegen Covid coronavirus infectie. (Moderna bullshit)

Helaas zullen er velen zijn die geloven in de Kerk van Corona en dit tot hun eigen schade (befehl ist befehl) de gevolgen van hun eigen onbenul zullen moeten bekopen met een laatste gang naar de kerkhof. Rust zacht.

2 REACTIES

comments user
admin

Het volgt wel de natuurwetten. De slimste overleeft. De achteloze komt om. Onze lieve Heer heeft ons allemaal grijze massa gegeven. Wat men ermee doet is hun eigen zaak.

comments user
Qualitymanager

Inderdaad. Dan is het R.I.P voor hun! Het is niet anders, ze hebben er zelf voor gekozen. We hebben allemaal verstand gekregen om er iets mee te doen, dat betekent ook dat je nooit zo maar moet geloven wat een ander je vertelt! Zoek het uit, vergelijk en doe er je voordeel mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.