Advocaat Reinier Fuellmich gaat achter de WHO aan.

Advocaat Reinier Fuellmich gaat achter de WHO aan.

De globalisten doen het in hun broek van angst omdat Fuellmich middels zijn Neurenberg verhoren het gehele globalisten oorlogsplan ontrafeld heeft. Wat ze nu doen was bedoeld voor uitrol in 2050. Hun graai en plunder gedrag heeft ervoor gezorgd dat het in 2020 uitgerold werd. Hij gaat nu een rechtzaak beginnen tegen de corrupte W.H.O. die Bill Gates de status gaf van land. Fullmich waarschuwd vermijd de Covid injectie.

2 REACTIES

comments user
admin

De psychopaten rekenen erop dat mensen lui zijn en de grijze massa niet willen gebruiken.Dat klopt dus. Brood en spelen als afleiding is al zo oud als het romeinse rijk. Divide et Impera. Overheden zijn per definitie onbetrouwbaar. Onze rechten zijn bedwongen door vakbonden, niet de overheid. De nanny state bestaat niet en denken dat de overheid voor hen zorgt is een illusie. Ze zullen het zelf ondervinden.

comments user
Qualitymanager

Ik hoop dat het voor veel mensen nog op tijd komt. Ik ben echter bang van niet. Teveel mensen willen geĆÆnjecteerd worden! Ze denken allemaal dat het een soort van griepprik is. Tja, ze worden natuurlijk ook niet wijzer gemaakt door de overheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *