Waar gaat het eigenlijk om injecteren met mRNA?

Waar gaat het eigenlijk om injecteren met mRNA?

Het uiteindelijke doel van de globalisten is het vinden van de sleutel tot onze ziel. Professor Dick Swaab van de Universiteit van Amsterdam, een neuroloog zei 15 jaar geleden ‘de ziel is feitelijk de urine van de hersenen’.

De globalisten zoeken deze sleutel om de ziel af te kunnen schakelen. Dit zou leiden tot ongeprogrammeerde mensen. Dit is ook de reden dat Elon Musk bezig is met implantbare geprogammeerde chips in hersenen. De mensen kunnen dat middels deze chips geprogrammeerd worden. De mensheid wordt dan humanoids. Het ligt ook in de bedoeling om van dieren ook dierenoids te maken.

Wetenschappers gebruiken nu de beruchte mRNA injecties als spreekwoordelijke handgranaten om achter deze sleutel te komen. De toekomstige injecties zullen dan ook andere typen mRNA worden. Top off vaccines genoemd.

Dit is dan ook de reden dan men wil registreren wat de effecten zijn van deze injecties. Niet omdat men de proefkonijnen wil beschermen; het gaat ze alleen om die sleutel te vinden. Dat daarbij vele mensen zullen omkomen dat is een risico die de globalisten voor lief nemen omdat het einddoel totale controle van de mensheid wil betekenen als ze die sleutel vinden.

Voorbeeld zien we nu al in de bijwerkingen. Microvasculaire beschadigingen in de hersenbloedvaten (trombose) geregistreerd in Duitsland met het AstraZeneca spuitje. Het lijkt erop dat de mRNA niet zozeer alleen spike proteins fabriceren maar eerder trombose veroorzaken op microvascullaire niveau in hersenen, hart, longen en lever. Bij die personen zou eventueel brain fog (hersenmist) kunnen ontstaan. Dit is ook al als bijwerking geconstateerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.