Je krijgt een brief van een commercieel bedrijf dat vaccines verkoopt en dat in amerikaanse handen is met kom je spuitje halen en mensen doen dat ook nog?

Je krijgt een brief van een commercieel bedrijf dat vaccines verkoopt en dat in amerikaanse handen is met kom je spuitje halen en mensen doen dat ook nog?

Spring drie hoog uit het raam en ga op vakantie? Zouden mensen dat ook doen? Het is schokkend dat mensen zich gehoorzaam geworden door een jaar lange propaganda angst paranoia campagne met zelfs reclame borden langs de weg van kom ons spuitje halen, een product dat je niet nodig hebt, en zich op commando van een buitenlandse vaccin verkoper laten injecteren met de dood to gevolg. Gratis, dat ook nog.

Niemand van die mensen vraagt zich af of ze het wel nodig hebben. Ik sprak vandaag een bekende waarmee ik vroeger samen gefitnessed heb en zij zat altijd al te zeuren dat zij bang was voor haar gezondheid en zag altijd en overal beren op de weg die er niet zijn. Overdreven serieus. Nu ze haarzelf niet meer op haar gemak voelt onder de mensen ergo elke mens is nu een bedreiging, draagt zij dan ook een mondluier op straat. Zij vertelde niet staan te springen om het spuitje maar ze gaat het toch nemen. Ik vroeg aan haar waarom zou je dat doen? Heb je Covid gehad dan? Het antwoord was nee, niet gehad. Dan is het ook geen bedreiging zei ik. Ze kapte het gesprek af.

Ik heb maar niet gezegd dat de hele angst campagne gefaked was en dat het virus niet bestaat en dat de echte agenda depopulatie en medische expirimenten op de bevolking is van psychopaten die toevallig ook nog bankiers van de wereld zijn. Ze zou mij terplekke de rug toegekeerd hebben in verbijstering en nooit meer willen praten. Deze mensen lopen blindelings in een ravijn. Het is triest maar er zijn mensen die zich niet willen laten redden. Zoveel meer schuld op de schouders van psychopaten in de regering en media die dat type onschuldig mens zo een angstpsychose aanpraten zodat ze zich gedwongen voelen een dodelijke injectie te nemen en hun gezond lichaam in de vernieling laten helpen. Een spuitje die de psychopaten zelf wel voor zullen uitkijken dat te nemen.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Dit is inderdaad zo triest en in- en in zielig! Er zijn nog zoveel depressieve mensen op de wereld die alles geloven wat ze maar aangereikt wordt. Het is nu eenmaal zo dat er nog altijd meer schapen dan bokken zijn in deze wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.