Arts verkoopt AstraZeneca injectie als een griepprik

Arts verkoopt AstraZeneca injectie als een griepprik

RiVM stuurt uitnodiging tot ‘vaccinatie’ rond. De vraag is hoe komen ze aan de adressen. Uiteindelijk is het RiVM een Bill en Melinda Gates Foundation commercieel bedrijf dat vaccines verkoopt. Lijkt mij een schending van dokter-patient relatie en overtreding privacy wet. Het blijkt dat dokter groepspraktijken inmiddels ook eigendom zijn van amerikaanse foundations.

Ik wilde wel eens weten wie en wat nu precies doet in het vaccinatiecentrum in de buurt. Ik toog er naar toe met mijn feiten bordje en die hield ik voor de rij van wachtende schapen.

Ik ga er meestal met gestrekte been in en wat ik op het bordje had gezet is ook nog eens waarheid. Er waren verschillende reacties. Boosheid, verontwaardiging, agressie, uitlachen en één enkele belangstellende. De laatste was een zwarte man met zijn zwarte vrouw. Hij las de hele tekst en stelde vragen en was duidelijk in tweestrijd. Alle anderen van oer nederlandse origine keken weg. Zijn vrouw overtuigde hem het toch te nemen.

Ik stond bij de voordeur. Een chinese dame met rode kruis hesje kwam naar buiten om één voor één de patienten mee naar binnen te nemen. Ik vroeg aan haar of ze arts of verpleegster was. Ze sprak zo slecht nederlands dat ik haar antwoord niet kon verstaan. De wachtenden hoorde ik praten over RTL4 en RTL5. Dat is blijkbaar hun nieuws bron. Later realiseerde ik mij dat de wachtenden allemaal patient zijn van deze huisarts en dat je daar niet tussen kan komen met feiten. De huisarts had zijn patienten medegedeeld dat ze een soort griepprik zouden krijgen en dat sloot hun af voor wat er werkelijk aan de hand is.

Er kwam nu een dokterassistente van de huisarts naar buiten die mij vroeg wat verder weg te gaan staan. Dat deed ik vervolgens. De rij was nu afgewerkt en ik ging naar huis om een uur later terug te keren want er stond een nieuwe lange rij van wachtenden. Ik sprak met een bekende die ook gearriveerd was voor het spuitje en nu kwam opnieuw de chinese dame van het Rode Kruis naar buiten met een doos vol blauwe mondluiers. Zij wilde dat ik buiten een mondluier ging opdoen. Ik verstond haar niet maar begreep de bedoeling. Ik vertelde haar dat ik liever een saté had.

Ze draaide subbiet om en liep naar de voordeur. Ik riep haar achterna dat patienten die gevaccineerd zijn toch beschermd zijn? Zij draaide om zei niets en ik zei nog dat roepen jullie toch altijd? Ze verdween naar binnen zonder iets te zeggen.

Toen kwam de huisarts naar buiten.Ik herkende hem niet vanwege zijn andere kapsel en mondluier voor. Hij sprak zijn verontwaardiging uit dat ik hier stond met mijn Dood middels injectie bord. Ik vroeg zijn naam en hij zei Brouwer. Ik zei dan is u mijn huisarts. Ik had de man al zo’n 8 jaar niet meer gezien en gesproken. Hij was altijd een beetje bedachtzame terughoudende gereserveerde man maar leek zakelijker nu. Ik vond hem destijds een kundig arts.

Ik vertelde hem dat hij geen toestemming heeft voor het massaal injecteren van het AstraZeneca spuitje en dat de reden was dat ik er stond. Had dit allemaal wel gemeld door het RiVM was ik hier niet gaan staan. Of hij wist dat hij zijn Hippicrates eed en de Nurnberg Code overtreedt. Hij keek mij aan en claimde dat de EMA daar toestemming voor had gegeven. Ik reageerde met alleen voor noodgevallen in geval van ernstige zieken. De EMA heeft geen toestemming afgegeven voor welk Covid mRNA injectie dan ook en de massa inenten. Hij reageerde met er zijn velen overleden aan Covid. Ik reageerde met dat weet u helemaal niet. Covid is nooit geisoleerd en het RiVM heeft toegegeven geen validatie rapport te hebben van de PCR test en er zijn geen Post Mortem uitgevoerd op mensen die zogenaamd overleden aan Covid19!

Daarnaast ga je geen gezonde mensen injecteren met een expirimenteel middel waarvan de geinjecteerden proefkonijn zijn en de proef nog tot 2023 loopt. Daarnaast telde ik vijf leugens in de RiVM brief. Het is niet uitgebreid getest dan 3 maanden, de veiligheid is zeer omstreden vanwege de vele bijwerkingen, levenslange gezondheidsschade en zelfs dood. Het is ook geen vaccin, het is een chemisch synthetisch fabriekje dat de mensen verandert in virusmakers en verspreiders van toekomstige mutaties gefabriceerd in hun lichamen en dat ze er mogelijk aan gaan overlijden of anders middels confrontatie met een toekomstig virus zoals dierproeven met fretten jaren geleden uitwees in Chinees onderzoek.

Daarnaast gaat na injectie de mRNA in de bloedvaten wanden spike protein maken daarmee de beschermingslaag van aders verzwakken en kunnen hierdoor lekkage ontstaan dat thrombose veroorzaakt. Meeste kans is in de hersenen, hart en lever. Er zijn in Belgie al mensen die thrombose in de bloed voorziening naar hun ogen hebben gehad en daardoor blind geworden zijn. In Duitsland hebben velen een herseninfart gehad en overleden. Ook wordt hart en lever falen genoemd als doodsoorzaak. De huisarts keek weg alsof hij twijfelde maar bleef zeggen dat het een soort griepvaccin was. Hij wilde niet verder in discussie en vroeg mij 20 meter verderop te gaan staan wat ik ook heb gedaan. De rij wachtenden gaf mij de indruk van mensen die wachten om een douche te nemen in een Nazi kamp.

In de middag belde hij mij op afspraak. Ik waardeerde dat hij dit nog aandurfde na de confrontatie in de ochtend. Hij herhaalde zijn standpunten. Ik herhaalde de feiten. Hij claimde dat de artsen vereninging hier ook achter staat wat een leugen is. Ik vertelde hem weer dat het virus niet eens geisoleerd is en de PCR test geen validatie heeft. Het RiVM heeft dit toegegeven bij monde van Van Dissel (een arts die staat op de zwarte lijst) in een rechtzaak in augustus vorig jaar aangespannen door viruswaarheid. Ik wees hem erop dat hij de Nurnberg Code overtreedt met medische expirimenten op de bevolking en dat hij de geinjecteerden leidt tot hun doem. Hij kapte het gesprek af. Ik kreeg de indruk dat de man absoluut zich vooraf niet heeft ingelezen in de trials documentatie gestuurd naar de EMA (op internet) en totaal onkundig is mbt wat hij injecteerd, wat Covid is, wat erin zit en wat het doet met zijn patienten. Hij denkt serieus dat het een soort griepvaccin is. Dat is wel schokkend te noemen.

2 REACTIES

comments user
admin

Het is een schandaal in wording. Let op mijn woorden, de huisartsen krijgen de schuld en de OMT leden graaien hun zakken vol.

comments user
Qualitymanager

Ik ben bang dat hij niet de enige huisarts is die dit denkt. Je kon al lezen dat in Rotterdam huisartsen de boer op waren gegaan om hun astra-zeneca prik te lossen. Ze bleven er mee zitten omdat de mensen bang werden voor dit spul. Groot gelijk hoor, daar niet van! Eenmaal ontdooid moet het spul binnen 2 uur gebruikt worden anders kun je het weggooien. Tja…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.