OMT-lid Marc Bonten werkzaam als adviseur bij Janssen Vaccines!

OMT-lid Marc Bonten werkzaam als adviseur bij Janssen Vaccines!

Zo zie je maar weer. Alle OMT leden pikken dus een graantje mee bij al deze zogenoemde ‘vaccins’. Vandaar natuurlijk dat alles zo lang mogelijk op slot moet blijven want anders krijgen ze hun centjes niet! Belangenverstrengeling. Ook deze heer mag kennis gaan maken met de guillotine.

1 REACTIE

comments user
admin

Er is geen Covid19. Ik roep dit al sinds Maart. Er is wel een vervelende griep in circulatie maar de meesten zijn gestorven aan hun onderliggende ziekte waarbij de griep net teveel was. Dit heb je om de paar jaar. Nu kwam een onderzoek naar buiten dat dit bevestigde. Binnenkort in de blog. Graaiers met hun handen in de staatsruif. Onze belastingcenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.