Pfizer Moderna claimen nu hun spuitje beschermt tot 6 maanden. Zie liegen dat het gedrukt staat.

Pfizer Moderna claimen nu hun spuitje beschermt tot 6 maanden. Zie liegen dat het gedrukt staat.

In de documentatie gestuurd aand FDA en EMA claimde Pfizer niet eens dat hun mRNA spuit werkt. Moderna claimde een geloof dat het werkt en een 65 jarige deelnemer kreeg twee maanden na zijn 2e injectie alsnog ernstige Covid maar die zaak werd niet gevolgd en beoordeeld door Moderna schreven ze in de documenten gestuurd naar de toezichthouders.

Ze verzinnen de onzin waar je bijstaat. Waarom zouden hun producten nu zes maanden werkzaam zijn? Zou het misschien zijn omdat ze meer spuitjes willen verkopen? Hieronder een uittreksel wat ze beschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.