Herinnert u zich deze nog? De Griep?

Herinnert u zich deze nog? De Griep?

Politici zijn als David Copperfield, die liet zelfs vliegtuigen verdwijnen (met medewerking van het publiek) ze lieten de griep verdwijnen en propageerden wij hebben een zeer gevaarlijke Ebola achtig Coronavirus en de enige genezing is het vaccin. U bent niet de enige die er in stonk. Zelfs artsen met een BIG registratie vielen massaal voor deze oplichting. De politici zijn opgekocht door de globalisten. Rutte, Maxima, Kaag foto’s zat van hen die Klaus Schwab de goeroe van de Davos Groep aanbidden. Ik vermoed dan ook dat WEF Klaus Schwab lid was van de Hari Krischna beweging en de lessen van zijn Meester goed in de oren heeft geknoopt.

U weet dat niet meer? De Hari Krischna gekkies liepen al zingende en op trommels slaan door de grote steden zingende Hari Krischna liederen en aanbaden o.a. John Lennon. Als u wilt weten wat de WEF Agenda is luister dan naar Imagine.

Image there is no heaven, easy if you try, no hell below us, above us only sky, imagine all the people, living live for today, image no country, it is not hard to do, nothing to kill or die for, no religion too, imagine all the people, living lives in peace, you may say i am a dreamer, but i am not the only one, i hope some day you join us and the world will live in one. Image no possessions. I wonder if you can, no need for greed or hunger, a brotherhood of man, image all the people, caring all the world. you may say i am dreamer, but i am not the only one, i hope some day you joins us, and the world will be as one.

Klinkt goed? De weg naar de hemel is geplaveid met goede voornemens. Klaus Schwab: ‘in 2030 heeft u geen bezittingen en u zult gelukkig zijn’. (WEF gekkies zullen blij zijn want zij hebben all uw bezittingen in ruil voor krediet in hun winkel, een schijntje)

Is dit niet de Agenda van de WEF, Klaus Schwab. Ze vertellen je niet over dat ze alles wat je doet willen controleren, wat en aan wie je hun creditscore systeem digi aan uitgeeft in hun shop. Je moet een humanoid worden met een chip verbonden met je hersenen. Vanwege Klimaat mag je je huis niet meer uit. Niet meer reizen. Geen auto hebben. Niet meer douchen. Nul CO2. Als je huis niet meer je eigendom is dan kunnen ze je gewoon op straat gooien. Universeel basis inkomen waarvan je net niet dood gaat en kan worden gekort als hun je gedrag niet aanstaat zoals nu op YouTube, sociale media. De gulags compleet met guillotines als je het niet eens met ze bent. Kortom Marxisme. Al geprobeerd in de Sovjet Unie, Cuba, NoordKorea, China, Venezuela, Argentinie (waar ze de mensen boven zee uit vliegtuigen gooiden), Pol Pot killing fields. Het was een groot succes toch? NIET.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.