Ik roep het al sinds Mei gebaseerd op logica en feiten. Covid19/Coronavirus bestaat niet.

Ik roep het al sinds Mei gebaseerd op logica en feiten. Covid19/Coronavirus bestaat niet.

Interssante opsomming van feiten dat aantoond dat hét ‘gevaarlijke’ Coronavirus niet bestaat. Duits OMT lid Drosten fabriceerde op de computer een voor een corona virus veel te lange single strand (dna keten) normaal voor corona virussen is 30.000 en niet hoger. Drosten riep daarna dat hij Covid19 heeft geisoleerd en gebruikte dat in de PCR test. Tot op vandaag zijn er geen monsters van geinfecteerde patienten beschikbaar. Er is dan ook nooit één post mortem gedaan op Covid patienten en het RiVM heeft in een rechtzaak ook bekend dat zij het niet hebben. De stukjes dna die aangeboden werden voor onderzoek naar Covid waren Influenza A en Influenza B. Covid19 bestaat niet. Onze politieke autoverkopers namen de griep eb verkochten het als een novel virus genoemd Coronavirus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.