Van Dissel, u weet wel het RiVM, de arts op de zwarte lijst

Van Dissel, u weet wel het RiVM, de arts op de zwarte lijst

U weet wel kwakzalver Van Dissel (bekend van mondkapje wel, mondkapje niet)(bekend van Covid dna sequence hebben we niet, ook niet PCR test validatierapport) wil zelfs Transavia stewardessen en het leger gaan inzetten om ze te leren de mensen te injecteren met het virus fabriekje van zijn baas, Bill Gates. Wat kan hier mogelijk aan fout gaan. Weten de Transavia stewardessen wel dat ze illegaal mensen gaan injecteren met een chemisch synthetisch op de computer gebrouwen depopulatie spuitje? Dat de EMA hier geen toestemming voor heeft gegeven? Dat de fabrikanten niet eens claimen dat het werkt? Dat ze dan ook hoofdelijk aansprakelijk zijn voor gezondheid schade? Dat ze de wet overtreden? In drie maanden wil ie het hele land inenten met het spul van zijn baas.

Ik reed vandaag weer eens langs de GGD vaccinatie lokatie bij Schiphol (oksel A4/A9). Ik zag op de heenweg twee lui met een hesje aan en 1 auto dirigeren en op de terugweg tien auto’s geparkeerd op het gigantische parkeer terrein zuidelijk van de grote tent. Lijk mij niet erg storm te lopen met die massa inentingen.

In Engeland lijken de massale inentingen meer op het inenten van vee. De ingerichte vaccinatie straten deden mij denken aan auto’s achter elkaar voor het stoplicht zoals in Spanje met lui die je ruit schoonmaken voor een paar centen. Op commando raam open, mouw omhoog en zonder te desinfecteren vooraf en achteraf, jassen ze de prik erin schuin, recht, zelfs bovenop de schouder zonder te wachten op eventueel bijwerkingen of zuurstof apparatuur paraat. Ze jassen de spuit in de arm en zwaaien en roepen volgende. De beelden deden mij denken aan een kooi waar achter elkaar het vee wordt ingespoten. De mensen in de auto dom voor zich uit starende.

https://www.ad.nl/politiek/militairen-en-stewardessen-voor-vaccinatiecampagne-straks-anderhalf-miljoen-prikken-per-week~a7d8ca6e/

2 REACTIES

comments user
admin

Die Van Dissel lult uit zijn nek. Dat gaat niet gebeuren omdat er geen animo voor is. Laat ie eerst maar eens beginnen met Rutte en DeJonge. Je gaat geen gezonde mensen injecteren. Die lopen geen enkel risico.

comments user
Quality Manager

Dit is toch …..ongelooflijk! Hoe moet dit nu verder?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.