EU Commissie kocht zojuist 4 miljard dosis of Pfizer/BionTech goed voor 8 prikken per EU burger

EU Commissie kocht zojuist 4 miljard dosis of Pfizer/BionTech goed voor 8 prikken per EU burger

Gisteren werd bekend dat de EU bureaucraten in Brussel een nieuwe order hebben geplaatst bij Pfizer voor 4 miljard dosis van het Pfizer depopulatie spuitje genoeg om elke EU burger 8x (EU heeft 450 miljoen inwoners) te injecteren met genetisch gemanipuleerd synthetisch en steriliserend mRNA thrombose veroorzakend gif vanaf september 2021 tot in 2023. Dus vier injecties per jaar!

Blijkbaar willen de ongekozen burocraten belastingcenten spenderen aan een reeds afgeschoten fake pandemie (minder doden in 2020 dan voorgaande jaren) waarvan nu laboratoria naar buiten komen en melden dat ze alleen Influenza A en B hebben aangetroffen in monsters genomen van ‘Covid19 patienten’. Nog steeds is het gevreesde Covid19 monster niet gevonden. Ik roep al sinds April 2020 de griep verdween en Covid verscheen.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Het is nu definitief bekend gemaakt. Ursula von Leijen heeft inderdaad zoveel van dit ‘vaccin’ opgekocht tot 2023. Tja dan is het misschien niet meer nodig want dan is iedereen die de prik gehad heeft inmiddels dood! De rest gaat dan vanzelf wel erachteraan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.