Spanje is het eerste land dat Bitcoin gaat belasten

Spanje is het eerste land dat Bitcoin gaat belasten

De Spaanse overheid heeft forse boetes in het vooruitzicht gesteld voor een ieder die zijn Bitcoins omzet naar euro’s. Zolang je Bitcoins aanhoudt is er niets aan de hand. Als je ze verkoopt en euro’s terug krijgt moet je met de Spaanse (maar ook de Nederlandse) belastingdienst afrekenen. Doe je dat niet kun je grote boetes verwachten omdat de banken transacties moet melden.

Nu met de introductie van de Chinese crypto yuan, is de paniek toegeslagen in de burelen van de ECB en de FED. De chinese crypto yuan zou SWIFT wel eens overbodig kunnen maken en daarmee vervalt de mogelijkheid van Washington om hun tegenstanders lam te leggen middels sancties én het printen van dollars gelijk confetti. De FED is nog lang niet zo ver met crypto en de hopeloze (veroordeelde zwart geld crimineel) Christine LaGarde heeft geen idee wat crypto is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.