U betaald weer meer zorg premie terwijl de Zorgverzekeraars miljarden in hun zak hielden vanwege ziekenhuis sluitingen door Covid

U betaald weer meer zorg premie terwijl de Zorgverzekeraars miljarden in hun zak hielden vanwege ziekenhuis sluitingen door Covid

Geen kanker screeningen, geen operaties, geen onderzoeken het enige dat de ziekenhuizen deed was IC bedden met zogenaamde Covid zieken. De Zorgverzekeraars bespaarde miljarden aan onderzoeken en operaties.

Een dialyse patient nam in Juni zijn camera mee en filmde al lopende. Vanaf de parkeerplaats liep hij het ziekenhuis in, met de lift naar de verpleeg afdeling. Hij kwam niemand tegen. Zelfs de balie was niet bezet. De afdelingen waren leeg. De hele film uploade hij naar sociale media als Twitter, Facebook en YouTube. Het IC liggen vol verhaal bleek een van A tot Z gelogen. Later nam het ziekenhuis wraak door hem recentelijk de toegang tot een dialyse afspraak te ontzeggen.

Ziekenhuizen zijn eigendom van amerikaanse ‘philanthropische’ stichtingen net als uw huisarts en net als het RiVM. Alles wat actief is in de Zorg in nederland is opgekocht. Tot voor kort was dit mij niet bekend. Ik heb dan ook de huisarts en het gezondheidscentrum een schop onder hun kont gegeven. Ik wil niets van doen hebben met de mRNA depopulatie spuit uitrol om schapen te injecteren.

Maar nu willen ze mij niet uitschrijven dan alleen als ik een andere huisarts opgeef waar ze het patienten dossier van 8 jaar geleden naar toe kunnen sturen. Ik heb ze gezegd stuur maar naar mijn huis er staat geen belangrijke info in dan alleen pijnstillers voor kaakontsteking en foto maken van mijn pink. Dat is alles. Ik kwam er al nooit. Ze weigeren. Het lijkt wel Hotel California! You can check in anytime you want, but you can never leave. Dat zullen ze nog wel eens zien. Ik denk dat het een brief van mijn advocaat gaat worden. Hij weet precies hoe dit varkentje gewassen moet worden.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen! To be continued!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.