AstraZeneca/Oxford Uni vechten terug. Vaker thrombose na Pfizer/Moderna prik.

AstraZeneca/Oxford Uni vechten terug. Vaker thrombose na Pfizer/Moderna prik.

Big Pharma vechten elkaar de tent uit. AstraZeneca heeft het label gekregen dat hun prik thrombose veroorzaakt maar Oxford Universiteit claimt veel meer gevallen van thrombose met Pfizer/Moderna vergeleken met hun prik maar dat wordt uit het nieuws gehouden. Ook J&J (gestopt in US) wordt inmiddels ermee in verband gebracht. AstraZeneca en J&J liggen sinds hun introductie onder zwaar vuur. De documentatie van Moderna (40 kantjes) en Pfizer (iets minder) heb ik op de website van de FDA kunnen lezen maar die van Astra en J&J is niet openbaar gemaakt?

Het probleem met alle mRNA prikken is dat het inherent is aan thrombose. Bij alle prikken gaat het mRNA virus fabriekje in de beschermings cellen gelegen aan de binnenzijde van de aderen spike protein fabriceren en daarmee de celwand verzwakken. Hier is al voor gewaarschuwd in oktober 2020 en er zijn brieven gestuurd naar de FDA en EMA geen toestemming te geven aan deze frankenstein spuitjes. Tevens is er een hele waslijst van levensbedreigende bijwerkingen.

Dat is allemaal volledig in de wind geslagen door de toezichthouders omdat de druk op de FDA en EMA hoog was opgevoerd om toestemming te geven ondanks de bezwaren. De kans dat iemand overlijdt aan Influenza A of Influenza B (beide Covid19 genoemd) is erg klein. Overlijden aan het mRNA spuitje is er groot. De keuze lijkt mij duidelijk. Mijden als de pest.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Laat ze lekker doorgaan! Dan zijn wij er misschien nog sneller vanaf dan verwacht! Ze mogen elkaar lekker de tent uitvechten om nooit meer terug te komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.