Bill Gates en George Soros hebben de Raad van Europa en Europees hof Mensenrechten in hun kontzak dankzij hun financiering

Bill Gates en George Soros hebben de Raad van Europa en Europees hof Mensenrechten in hun kontzak dankzij hun financiering

Bill Gates heeft niet alleen onze politici, RiVM, WHO, onze ziekenhuizen, onze groepspraktijken, pharma opgekocht. Hij en Soros bezitten ook nog de rechters in het Europees hof van de mensenrechten en lui in de Raad van Europa. De uitspraak laatst door het Europees Hof van de Mensenrechten aangaande de aangespannen zaak door Poolse ouders over verplichte vaccinatie van hun kinderen moet dan ook in het licht gezien worden als zijnde een uitspraak ingefluisterd door Gates. Het Hof oordeelde verplichte vaccinatie als legitiem. Deze uitspraak heeft verregaande consequenties.

Ook de WHO heeft dankzij het ‘land Gates’ (Bill Gates is als land erkent door de WHO middels verregaande corruptie) de definitie van groeps immuniteit aangepast. Groeps immuniteit kan alleen worden bereikt aldus Tedros middels vaccinatie. Een grote leugen. Vaccinaties leiden nooit tot groeps immuniteit. Alleen ons immuun systeem kan dat bereiken. Groepen mensen beschermen elkaar. Er behoeven maar enkele in de groep immuun te zijn om de groep te immuniseren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.