Waanzin van het mRNA ‘vaccin’

Waanzin van het mRNA ‘vaccin’

Virussen die in de lucht zweven komen terecht in de longen en niet in het bloed. Dus in de cellen van de longen en nooit in de gesloten bloed circulatie. Dit gegeven wordt al tientallen jaren in de artsen opleiding onderwezen. Dat het OMT nu het vaccin aanprijst als enige oplossing heeft meer van doen met hun financiele belangen in Pharma dan met de wetenschap.

Het griep vaccin wordt in de spieren gespoten en komt terecht in het bloed. Het komt dus nooit in de longcellen waar het virus repliceert. Spray medicijnen zoals Budosonide werken wel.

In de bloed vaatwanden gaat het Pfizer/Moderna/AstraZeneca/Jansen mRNA fabriekje spike eiwitten maken die feitelijk de cel waarin het gemaakt wordt ter plekke een spike laat ‘groeien’ en de afval groeit ook in de vaatwand. Het veelgeprezen ‘vaccin’ zal dus nooit effectief zijn. Het is alles gebaseerd op leugens. Kwakzalverij. Het is wel werkzaam als depopulatie middel omdat de spike eiwitten geproduceerd in de vaatwanden cellen het immuun systeem op hol doen slaan. Het immuun systeem zal, uiteindelijk, het eigen lichaam (de host) vernietigen.

De geproduceerde spike eiwitten zullen in de vaatwanden blijven en hierdoor wordt thrombose veroorzaakt. Hoofdpijn wordt het meest gerapporteerd door gevaccineerden. mRNA gaat dus spoken in je hersen bloedvaten en juist daar de thrombose veroorzaken. Deze bijwerkingen zien we dan ook steeds terug bij mensen die invalide of zelfs er aan overlijden. Een en ander hangt af hoe aggressief de persoon immuun systeem reageert op het mRNA spuitje.

Kijk naar het interview met Dr. Bhakdi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.