Covid19 is een hoax. Het bestaat niet.

Covid19 is een hoax. Het bestaat niet.

Het Coronavirus of Covid19 is een hoax. Sinds Maart 2020 heb ik een ieder die ik persoonlijk ken of zakelijk ontmoette gevraagd of ze iemand kennen met Covid19 uit hun omgeving. Het antwoord was altijd nee. Eén iemand vertelde mij destijds dat zijn schoonvader Covid had gehad en hersteld was. Ik sprak hem deze week weer. Ik vroeg ernaar hoe het nu met zijn schoonvader ging. Hij vertelde nu dat het kanker was en geen Covid19. Ik heb dus heel veel mensen in binnen en buitenland gevraagd en het resultaat is dus nu dat niemand Covid19 heeft gehad. Er zijn wel mensen geweest die ziek zijn geweest. Mogelijk Influenza. Deze was niet zomaar verdwenen en de PCR test? Die is en was altijd al ongeschikt om infecties te meten.

Recentelijk buitenlands laboratorium onderzoek van monsters genomen van duizenden Covid19 patienten (in NL zijn er geen post mortems uitgevoerd) wees uit dat in de monsters alleen Influenza A en B werd aangetroffen. Conclusie: Covid19 SARS-Cov2 of Coronavirus heeft nooit bestaan. Dit verklaard ook het feit dat Covid nooit is geisoleerd.

Het was allemaal gebaseerd op angst voor een onbekend virus dat naar nu blijkt nooit heeft bestaan. Het Wuhan verhaal moet blijkbaar ook naar het rijk der fabelen worden verwezen. Elk jaar zijn er griep virussen van de corona familie. Het ene jaar vervelender dan het andere jaar. Speciaal voor mensen aan het einde van hun leven met onderliggende morbiditeiten. De griep was echter in 2020 verdwenen en Covid kwam. Dit op zich is al een bewijs samen met het feit dat minder mensen zijn overleden in 2020 dan voorgaande jaren.

Er speelt dus een andere Agenda maar dat wist u waarschijnlijk al.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.