Fascisme en het Vaccinatie paspoort

Fascisme en het Vaccinatie paspoort

Een paspoort is een middel waarmee je toegang verkrijgt. Bij een vaccinatie paspoort, waarmee men in de EU naar verluidt bezig is om deze in te voeren, gaat het om een bewijs dat je gevaccineerd bent.

De push van authoriteiten vanaf het begin in Maart 2020 was niet om aantallen besmettingen te voorkomen. Was dat het geval geweest dan had de overheid D3 en Zink plus een gezonde levenstijl gepropageerd. Daar ging het niet om. Wel om de bezetting van IC bedden te ontlasten. Alle maatregelen hadden van doen om de gezondheidszorg te ontlasten en kosten te besparen. Operaties en screeningen werden niet uitgevoerd. Mensen die zogenaamd besmettelijk waren dienden alleen voor een bepaalde periode in quarantaine te blijven. Daarna mochten ze weer terug keren in de maatschappij.

Personen met overgewicht, roken, ongezond gedrag als fast food, verslaafden komen uiteindelijk ook terecht op de IC’s echter daar is en komt geen paspoort voor. Er is een duidelijke correlatie tussen ongezond leven en coronavirussen. Deze mensen zijn dan ook vaker ziek.

De reden van een vaccinatie paspoort is dan ook volgens de mantra dat vaccinatie beschermd tegen verspreiden van virussen. Dit wordt vaak gebezigd bij de voorstanders maar oh wee als een ongevaccineerde bij gevaccineerden worden geplaatst want dan zijn de ongevaccineerden een gevaar voor de gevaccineerden. Zover the theorie.

Terug naar de feiten. De cijfers uit de praktijk bewijzen dat de bescherming van gevaccineerden en niet gevaccineerden qua ziekte en overlijden elkaar niet ontlopen. Denk hierbij aan het griep vaccin. Sterker nog, de gevaccineerden hebben een duidelijk hoger risico om ziek te worden dan de niet gevaccineerden. Hoe komt dit? Elk vaccin verlaagt de immuniteit. Dit komt omdat een vreemd lichaam in de bloedbaan wordt gespoten wat het lichaam in feite ziek maakt immers het immuun systeem moet met een reactie komen.

Covid of vaccinatie paspoorten gaan dus niet om het tegengaan van het verspreiden van besmettingen. Het heeft een ander doel, namelijk controle in een fascistische staat. Wat is fascisme? Benito Mussolini beschreef het als de overname van de staat door het bedrijfsleven. Zien we dit niet vandaag gebeuren? Pharmaceuten die middels het OMT de overheid dicteert maatregelen te nemen die niets met de medische realiteit van doen heeft maar uitsluitend met hun winsten. Wereldwijd opererende bedrijven blijven open maar de lokale ondernemer moet dicht.

De enige juiste reactie hierop is non cooperatie. Niet meewerken aan deze Agenda heeft in het verleden bewezen zeer effectief te zijn. Indien u onder sociale druk komt te staan stel dan beslissingen uit. (ik zal erover nadenken) Tijd is in ons voordeel en de fascisten hebben haast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.