BuildBackBetter TheGreatReset Depopulatie is de conclusie Corona onderzoek Fullmich

BuildBackBetter TheGreatReset Depopulatie is de conclusie Corona onderzoek Fullmich

Reinier Fullmich de advocaat die het Coronavirus onderzoek leidt is tot het overtuigend wetenschappelijk bewijs gekomen, na vele artsen wetenschappers en klokkeluiders te hebben geinterviewed, kan hij niet anders concluderen dat Covid19 de grootste misdaad tegen de menselijkheid is ooit uitgevoerd erger nog dan de Holocaust. Ik roep dit al sinds maart 2020.

Was er in het begin nog twijfel half maart 2020 was dit al overduidelijk. Juist ook vanwege het aantoonbaar liegen van betrokkenen als de enige oplossing is wachten op het vaccin voor een Covid19 virus dat niet bestaat. Ik zeg dus niet dat er geen Influenza A en B is. De mensen die overleden waren al aan het einde van hun leven. Elk jaar gaan er duizenden mensen dood aan Influenza. Dezen werden nu gerappporteerd als overleden aan Covid.

Het virus bestaat niet en heeft nooit bestaan. Politiek en media in opdracht van de WEF heeft angst gezaaid en 80 tot 90% van de mensheid die niet weten hoe ze hun grijze massa moeten gebruiken omdat ze door Hollywood, Netflix media en fastfood geleerd hebben niet meer na te denken en blind vertrouwen in de overheid hebben zodat ze slachtoffer zijn geworden van hun eigen domheid.

Zie het interview:

https://tapnewswire.com/2021/04/reiner-fuellmich-were-about-to-reach-the-tipping-point-must-watch/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.