Goldmann Sachs Draghi

Goldmann Sachs Draghi

De ECB is een bedrijf in handen van de Rothschilds. Terwijl Griekenland onder Tsipras probeerden van hun schulden af te komen draaide Draghi de geldkraan dicht. Dit was nog nooit voor gekomen.

Mario Draghi was in 2000 hoofd Europa afdeling van Goldmann Sachs. Dezelfde Goldmann Sachs die de beruchte Griekse staats schulden herfinancierden middels een constructie waardoor Griekenland kon toe treden tot de munt unie. De Europese unie dwong de zuidelijke lidstaten flink te investeren in infrastructuur en de schulden mochten oplopen. Elk beetje trotse stad in Spanje kreeg een vliegveld en vele snelwegen werden aangelegd. In Griekenland werden fietspaden aangelegd alhoewel niemand daar fietst. Een nieuw olympisch stadion en de nieuwe luchthaven werden allemaal op de pof gebouwd. Er waren geen limieten.

Toen kwam 2008. De banken die veel teveel gelden hadden uit geleend aan zuid europa kwamen in de problemen doordat de markten hun securities niet meer accepteerden. Mario Draghi volgde Jean Claude Trichet op. Vervolgens ging Draghi in 2014 flink de geldpers gebruiken om acht in de problemen verkerende Rotschild banken te voorzien van liquidity en dat gebeurt nog steeds. De andere banken hadden het nakijken. Toen de grieken protesteerden tegen de opgelegde drastische bezuinigen en Tsipras zijn financien minister de onderhandelingen met Brussel liet torpederen, draaide dezelfde Draghi de geldkraan naar de griekse banken dicht. Hierdoor konden die banken geen betalingen meer uitvoeren. (elke bank doet betalingen via de ECB). Dat was ongehoord. Tsipras ging door de knieën en zijn financien minister nam ontslag.

De Rothschilds stuurden hun financiele terrier, het IMF, af op Griekenland en alles werd per opbod verkocht. Griekenland heeft nu een staats schuld 200 keer groter dan ze hadden voor het IMF en ECB ingreep. Deze schulden kunnen nooit meer worden terugbetaald.

Draghi verliet de ECB en werd de nieuwe door Brussel benoemde premier van Italië. Al eerder had Italië een door Brussel benoemde dictator als premier namelijk Mario Monti. Leverde het Italië wat op? Helemaal niets. De schuldenberg is alleen maar verder opgelopen. Hetzelfde zal gebeuren onder Draghi. De zuidelijke landen kunnen alleen weer groeien als de kleine non profit spaarbanken terug keren. Spaarders genoeg in de zuidelijke landen al was het alleen al zwart geld, alleen die zitten nu in Zwitserland. Zolang dat niet gebeurt valt er niets te verwachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.