Herr Ruttler onze eigen fascist dictator

Herr Ruttler onze eigen fascist dictator

Het is onbegrijpelijk dat Herr Ruttler en zijn OMT club ons in Maart 2020 op slot zette om een paar oudjes boven de tachtig en de IC capaciteit in ziekenhuizen te beschermen terwijl duizenden veel jongere nederlanders geen screening kregen of geopereerd konden worden. Duizenden zijn daardoor overleden. Ook het verbod op anti virale medicijnen omdat we moesten wachten op het ‘vaccin’ heeft de oudjes in verzorgingshuizen niet kunnen beschermen.

De avondklok bleek gebaseerd op een wet uit de tijd van de door Hitler benoemde Nazi dictator Seys-Inquart, een man die na de oorlog is ge-executeerd vanwege oorlogs misdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Dit maakte Mark Ruttler onze nieuwe Nazi dictator.

Ook de rechterlijk macht in nederland gedraagt zich als de rechters onder de Nazi bezetting in 1940-45. In de zaak Viruswaarheid vs Overheid over de rechtsgeldigheid van de avondklok werd door de rechter uit eigen beweging ‘bewijs’ aangevoerd omdat de Overheid geen verweer had. Dit is ongehoord en is typisch gedrag van rechters onder een fascistische bezetting zoals in 1940-1945.

De aanklager en beklaagde dienen zelf het bewijs aan te voeren en de rechter dient deze te wegen op basis van de wetten in ons land. Dit gebeurt dus niet meer. Dan krijg je een vreemd soort rechtsgang waarbij de rechter, aanklager is, verdediging voert en uitspraak doet. Een onwenselijke situatie wat alleen voor kwam in de 2e wereldoorlog. Denk maar aan de Reichstag brand waarbij een onschuldige nederlander met communistische ideën werd veroordeeld omdat de rechter in kwestie aanklager, bewijs aanvoerde en uitspraak deed. Daar is een mooie term voor: Kangaroo Court.

Geen van de Covid maatregelen genomen door het Ruttler Regime kunnen het daglicht velen. De Overheid heeft geen verweer in de PCR zaak, Avondklok zaak, sluiten van Horeca, Fitness, anderhalve meter, mondluiers zaken. Alle maatregelen van het Herr Ruttler Regime zijn opgehangen aan de PCR test. Met dank aan de rechterlijke macht worden keiharde bewijzen door de rechters volkomen genegeerd en opzij gelegd en komen rechters met bizarre redenaties om het Ruttler Regime en de fascistische maatregelen in stand te houden. Ik vraag mij dan ook af hoeveel van deze nederlandse rechters bij de Bilderberg en WEF club horen.

In de handleiding en CE medische goedkeuring van de PCR test staat duidelijk gedocumenteerd dat met de PCR test geen infectie kan worden gemeten, hoe hoog je de versterking ook opvoerd. Punt. Sterker nog de PCR test mag er niet eens voor gebruikt. Daar is nooit toestemming voor gegeven. En toch gebruikt de hele wereld en RiVM en GGD de PCR test om precies dat te doen. Herr Ruttler heeft het steeds over ‘besmettingen’. Een object kan besmet zijn maar niet een levend wezen. De laatste kan alleen geinfecteerd zijn maar dat wordt bewust vermeden in de communicatie omdat dit tegen de overheid kan worden gebruikt in rechtzaken. Namelijk geinfecteerd is aantoonbaar ziek. Ziekte verschijnselen kunnen niet genegeerd. Besmet en toch geen klachten doet denken aan de tijden van de haarlemmer olie verkoper op Middeleeuwse markten. Kwakzalverij.

Herr Ruttler voert BuildBackBetter uit, dat zeg ik niet zelf maar dat heeft hij zelf verklaard in een toespraak voor de VN in augustus 2020. Dit betekend dat hij ook de Lockstep uitvoerd. Touwtjes vieren en weer aantrekken totdat het doel het volledig afhankelijk maken van de nederlanders van de overheid door hun eigendommen, bezittingen af te nemen, alle midden en kleinbedrijven te sluiten en een digitaal universeel basis inkomen in te voeren met de verplichting de halfjaarlijkse inentingen te accepteren. Dat laatste is een zeer vreemde eis tenzij je het vaccin vervangt voor depopulatiespuit. In het laatste geval is de agenda duidelijk. Men wil terug naar leenheer en slaaf.

Dit systeem is al eens geprobeerd in de Sovjet Unie. Dit gaat goed tot het moment dat het geld op is. Marxist fascisme werkt alleen totdat andermans geld op is. Het is een plicht om ons te verzetten tegen deze dictator zoals ook onze voorvaderen deden tegen de Romeinse, Spaanse, Franse en Duitse bezettingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.